Известие

Collapse
No announcement yet.

Директно впръскване на газ ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако не се лъжа, преди е било 20 години за класик, 25 за олдтаймер.. Сега е станало 40 .. !!! И оттам и директното разтикване на стари коли с газ, и големи двигатели. А течната ти фаза Виале ли беше? Щото за принс нещо не мога да ги хвана.. Правят ли, не правят ли...
    Virus Alfa

Comment

Течната беше Виале.Монтиране е точно когато беше произведена колата тоест 2002.Идентичен разход като на бензин.Работата на двигатела също идентична.Мъка е ако хвърли помпа.Препоръчително е да не се кара до като тотално свърши газта защото шанса да замине помпата е доста голям.
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

E, вие ме утрепахте направо. Данък 148 €... То при мен за 200 коня/147киловата е 440 лева ...

В Белгия по -евтин/малък данъка от моя град ...
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
          E, вие ме утрепахте направо. Данък 148 €... То при мен за 200 коня/147киловата е 440 лева ...

Къде е това при теб?

Comment

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение

Ако трябва да съм точен, има един праг на кубатурата мисля,след него става примерно 200 евро , и това е тавана. Ама на фона на заплатите в БГ да искаш същата цена си е доста нахално И аз платих 400 лева, за цяла година за 240 коня. Множко са , ама това е положението....
            Virus Alfa

Comment

Бе момци, има си тема за общи приказки, що тука бре?

Между другото пионерите "VIALLE" са за продажба в момента...
              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
              Автогаз сервиз-
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Колега robygas на път съм да си купя поредната кола с течна фаза Виале.Но бутилката е на мястото на резервната гума.Колко литра са тези бутилки?На мен не ми изглежда повече от 35л. И колко е пробега на Виале течна фаза преди да почнат проблематиките?

Comment

Зависи каква е била резервната гума. Ако е от тесните и 30 са много.

Comment

Колегата robygas няма ли да изскочи от някъде

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                      Колега robygas на път съм да си купя поредната кола с течна фаза Виале.Но бутилката е на мястото на резервната гума.Колко литра са тези бутилки?На мен не ми изглежда повече от 35л. И колко е пробега на Виале течна фаза преди да почнат проблематиките?
                      На един предишен автомобил , който дойде с газова бутилка на мястото на резервната гума (пълноразмерна) , бутилката беше над 45 литра и се пълнеше до около 38-40 литра.
                      Гумата беше 14 цола, на 65 височина гумите , т.е. не е кой знае колко голяма била гумата.
                      ...

Comment

• На колата ми съм с пълноразмерна резервна и бутилката и е на мястото (42л),
                        пълни се до 37-38л.
                        Now: 156 2.5 V6 24V
                        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• 45 литра е, днес я напълних.

Comment

• Аз съм с 53 литра бутилка и пълня 48 литра.. Това е макс. За 166
                            Last edited by Skyline; d.m.y г., 18:46.
                            Virus Alfa

Comment

• Всъщност бутилката е 67 литра,днеска намерих документацията от фирмата която е вграждала Виалето.Обаче интересното е че както и да я карам дали със 100км/ч или 200км/ч разхода ми е се 10 на 100

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                                Всъщност бутилката е 67 литра,днеска намерих документацията от фирмата която е вграждала Виалето.Обаче интересното е че както и да я карам дали със 100км/ч или 200км/ч разхода ми е се 10 на 100
                                Ами много си добре колега, аз правя 11/100 на газ, нявсякъде. Магистрали,градско,задръствания,1-2 натискания покрай заблудени дизели и т.н.
                                Virus Alfa

Comment

Working...
                                X