Ако не се лъжа, преди е било 20 години за класик, 25 за олдтаймер.. Сега е станало 40 .. !!! И оттам и директното разтикване на стари коли с газ, и големи двигатели. А течната ти фаза Виале ли беше? Щото за принс нещо не мога да ги хвана.. Правят ли, не правят ли...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Директно впръскване на газ ?
Collapse
X
-
Течната беше Виале.Монтиране е точно когато беше произведена колата тоест 2002.Идентичен разход като на бензин.Работата на двигатела също идентична.Мъка е ако хвърли помпа.Препоръчително е да не се кара до като тотално свърши газта защото шанса да замине помпата е доста голям.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеE, вие ме утрепахте направо. Данък 148 €... То при мен за 200 коня/147киловата е 440 лева ...
В Белгия по -евтин/малък данъка от моя град ...
Къде е това при теб?SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеE, вие ме утрепахте направо. Данък 148 €... То при мен за 200 коня/147киловата е 440 лева ...
В Белгия по -евтин/малък данъка от моя град ...И аз платих 400 лева, за цяла година за 240 коня. Множко са , ама това е положението....
Virus Alfa
Comment
-
Бе момци, има си тема за общи приказки, що тука бре?
Между другото пионерите "VIALLE" са за продажба в момента...0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеКолега robygas на път съм да си купя поредната кола с течна фаза Виале.Но бутилката е на мястото на резервната гума.Колко литра са тези бутилки?На мен не ми изглежда повече от 35л. И колко е пробега на Виале течна фаза преди да почнат проблематиките?
Гумата беше 14 цола, на 65 височина гумите , т.е. не е кой знае колко голяма била гумата....
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеВсъщност бутилката е 67 литра,днеска намерих документацията от фирмата която е вграждала Виалето.Обаче интересното е че както и да я карам дали със 100км/ч или 200км/ч разхода ми е се 10 на 100и т.н.
Virus Alfa
Comment
Comment