Известие

Collapse
No announcement yet.

Директно впръскване на газ ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако аз трябваше да газифицирам моя кола с такъв мотор, щях да махна бензиновите дюзи и да сложа тапи. После щях да я направя да работи само на газ.
    Иначе бензиновите дюзи със сигурност ще идат в кофата.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Пробвай, човекът си дава гаранция. Но ще ти провери преди това дюзите - има стенд за тях

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Пробвай, човекът си дава гаранция. Но ще ти провери преди това дюзите - има стенд за тях
        Гаранция на газовата система предполагам!? А след време ако/като се срине бензиновата какво правим с гаранцията!?
        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
          Гаранция на газовата система предполагам!? А след време ако/като се срине бензиновата какво правим с гаранцията!?
          Друже, гаранция на дюзи на незнайно колко километра никой няма да ти даде. Сложи си нови и ще имаш гаранция

Comment

Друже, гаранция на дюзи на незнайно колко километра никой няма да ти даде. Сложи си нови и ще имаш гаранция
            Ма ти май не вдяваш, за какво ти говорим.

Защо двигатели с директно впръскване на бензин при съвместяването им с ГИ се сфазират двете системи за да работи моторът на смесено гориво?

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Ма ти май не вдяваш, за какво ти говорим.

Защо двигатели с директно впръскване на бензин при съвместяването им с ГИ се сфазират двете системи за да работи моторът на смесено гориво?
              Аз разбрах, че човека дава гаранция за газифицирането на кола с двигател които е с дирекно впръскване... Гаранция за какво обаче!? И за какво тогава е замерването на бензиновите дюзи при тая операция?!

Comment

• Той ти ги замерва само по желание. Гаранция за тях може да ти даде, ако той ти сложи чисто нови. На старо никой не дава гаранция

Comment

• AR 156 2.0 JTS код на мотора 973А1000 с ГИ реален разход
                  градско 50% LPG и 50% бензин
                  извън 70% LPG и 30% бензин
                  Стойност на системата около 2500лв.
                  Засега далавера не знам каква има.
                  0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                  Автогаз сервиз-
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                    AR 156 2.0 JTS код на мотора 973А1000 с ГИ реален разход
                    градско 50% LPG и 50% бензин
                    извън 70% LPG и 30% бензин
                    Стойност на системата около 2500лв.
                    Засега далавера не знам каква има.
                    Аз говоря без течна фаза и без бензин като е на газ - 2200лв.

Comment

Аз говоря без течна фаза и без бензин като е на газ - 2200лв.
                      Виждам какво пишеш, но не съм сигурен, че знаеш за какво иде реч.
                      Автогаз сервиз-

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                        Виждам какво пишеш, но не съм сигурен, че знаеш за какво иде реч.
                        Знам вече, но тук е трудно за обяснение с малко думи и повечето тук не са авто специалисти за да разберат точно. Всички ги е страх за дюзите, които вече са на незнайно колко стотина хиляди и доста отгоре километри и като се скапе някоя веднага казват от газта е. Защо чисто нова Жулиета вече колко десетки хиляди километра няма проблеми? И не е само тя? И които иска му давам телефона на човека, да ходи да си говори с него

Comment

Знам вече, но тук е трудно за обяснение с малко думи и повечето тук не са авто специалисти за да разберат точно. Всички ги е страх за дюзите, които вече са на незнайно колко стотина хиляди и доста отгоре километри и като се скапе някоя веднага казват от газта е. Защо чисто нова Жулиета вече колко десетки хиляди километра няма проблеми? И не е само тя? И които иска му давам телефона на човека, да ходи да си говори с него
                          Преди седмица каза че твоя човек току-що е сложил системата, какви 10-ки хиляди км?

Comment

И които иска му давам телефона на човека, да ходи да си говори с него
                            Mи дай координати де. Нали за това е форум.Има много колеги дето се интересуват. Пък и на мен ми е интересно, стига да не говорим за "трудово обучение".
                            Автогаз сервиз-

Comment

• Първо ще прозвучи като реклама тук и ще последва предупреждение. Второ ще се започнат едни коментари и т.н. Затова които се интересува да се свърже с мен на ЛС или по телефона, ще му обясня и ще го свържа с човека. Не е измислена фирма, негови газови са и се монтират на много коли. Дори преработва дизелови камиони да работят полу или изцяло на метан

Comment

Първо ще прозвучи като реклама тук и ще последва предупреждение. Второ ще се започнат едни коментари и т.н. Затова които се интересува да се свърже с мен на ЛС или по телефона, ще му обясня и ще го свържа с човека. Не е измислена фирма, негови газови са и се монтират на много коли. Дори преработва дизелови камиони да работят полу или изцяло на метан
                                Е то администратора на раздела ти иска кординати... Може и на някоя среща да се появи въпросната кола за да видим ние непросветените какво се случва...

Comment

Working...
                                X