Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко сме с газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RaIDeR
    Аз имам LANDI RENZO инжектиран монтирана в Италия!
    Невийдам никъде филтър на газта !
    По-забавено падат оборотите !
    На бензин има по-голям ряз !
    Карам на бензин и ми се ще да не я бяха слагали тая газова бомба ,
    целия ми багажник заема и са сложили по високи и твърди пружини отзад заради нея ! То се едно едно дърто прасе отзад возя !
    На всичко отгоре ботилката кондензира и цялата е раждясала !
    Като цяло съм против газта !
    Поздрави !
    Ми махни си я, къв е проблемът?
    Lexus IS200

Comment

• аз ще ти кажа къв му е проблема и защо няма да я махне
      щото бензина е лекинко 2 пъти по скъп

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS
        аз ще ти кажа къв му е проблема и защо няма да я махне
        абе свинкс то газта наистина си е гот в цакането ама що от 100 колеги 99 СМЕ все с по някой проблемче макар и незначително ама за наз забележимо?а?

Comment

• Първоначално публикувано от galinves71
          Първоначално публикувано от SFINKS
          аз ще ти кажа къв му е проблема и защо няма да я махне
          абе свинкс то газта наистина си е гот в цакането ама що от 100 колеги 99 СМЕ все с по някой проблемче макар и незначително ама за наз забележимо?а?
          Проблемите идат от "майсторите" много рядко от АГУ-то
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

• Да бе не са от газта !
            То хубаво ,че газта е два пъти по-евтина обаче като сложите това ,че гори по-вече литри на газ + пари за дебитомер , почистване на дюзи скъсан въздохувод и други проблемчета в следствие на газта и то ко излиза тес пари дет сте ги спестили от газта ги давате за чясти ,че и добавяте отгоре !
            П.С колите нехаресват газ ,ако е по-добре да се кара на газ защо няма нито една кола с заводска газова или метанова уредба ?
            Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR
              защо няма нито една кола с заводска газова или метанова уредба ?
              Има има
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• прав си 33-ка няма.Но ако се зачетеш малко, ще видиш ,че това с бензина умира и отдавна хората по-цял свят се чудят какви алтернативи на горива да намерят . и ги намират, но няма лесно да се даде лапаницата от петрола. Сравнително малко са компаниите които могат да си позволят да произвеждат хибридни автомобили, но с всяка година тези разработки стават все повече . Включително и у нас. Даже мога да ти кажа ,че миналата седмица правихме един хибрид на Хонда/ от магазина, фабрично ТОК - бензин/ с Г.И. , защото , много хора разсъждават: Защо да карам по-скъпо , като може да е по- евтино.
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Първоначално публикувано от robygas
                  много хора разсъждават: Защо да карам по-скъпо , като може да е по- евтино.
                  Хората, които разсъждават така, не си купуват Алфи, колега . Виж, ако разсъжденията са "Не мога да карам по-скъпо и ми се налага да карам по-евтино." - това е друг въпрос.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio
                    Първоначално публикувано от robygas
                    много хора разсъждават: Защо да карам по-скъпо , като може да е по- евтино.
                    Хората, които разсъждават така, не си купуват Алфи, колега . Виж, ако разсъжденията са "Не мога да карам по-скъпо и ми се налага да карам по-евтино." - това е друг въпрос.
                    мисля че не може да направиш психологически профил на хората купуващи си алфи на базата на твоето мнение и мнението на няколко твои познати.

Аз си сложих ГИ защото не ми се дават излишни пари за гориво, мога да си позволя да карам и на бензин но не виждам смисъла след като има газ и я предлагат големите вериги бензиностанции.

Ако някои друг вижда нещата по друг начин то това си е негово вижане и аз нямам нищо против.

П.С.: купих си алфа защото ми хареса точно 156 и затова, не защото е алфа или червена или италианска или някаква друга причина
                    Honda CB 500
                    Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                    Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                    Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

• Хората карат на газ защото е по-евтино , не защото им харесва
                      А че имали 99 % от колите проблеми , е що си мислиш че 99% от 10+ годишните алфи дето са без газ нямат проблеми .
                      Каквито и разходи да имаш покрай газта ако навърташ много километри е много ама много по-евтино да се кара на газ . Ако ходиш с колата до кварталното кафе смисъл от газ няма
                      Хората карат стари алфи щото това могат да си купят , после почват да пишат по форумите колко били хубави алфите . еми хубави са да , ама качи се да покараш някое 3-4 годишно bmw и повече няма и да си помислиш за Алфа .

модератора да поразчисти темата 5-6 менния назад щото тая тема е за преброяване не за общи приказки

Comment

• за темата съм "ЗА"
                        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                        Автогаз сервиз-
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS
                          Хората карат на газ защото е по-евтино , не защото им харесва
                          А че имали 99 % от колите проблеми , е що си мислиш че 99% от 10+ годишните алфи дето са без газ нямат проблеми .
                          Каквито и разходи да имаш покрай газта ако навърташ много километри е много ама много по-евтино да се кара на газ . Ако ходиш с колата до кварталното кафе смисъл от газ няма
                          Хората карат стари алфи щото това могат да си купят , после почват да пишат по форумите колко били хубави алфите . еми хубави са да , ама качи се да покараш някое 3-4 годишно bmw и повече няма и да си помислиш за Алфа .

модератора да поразчисти темата 5-6 менния назад щото тая тема е за преброяване не за общи приказки
                          Колега, първо добре дошъл отново . Без теб форумът не беше същият.
                          Между 2-годишно БМВ и 2-годишна Алфа избирам Алфата. Между 6-годишно БМВ и 6-годишна Алфа избирам Алфата. Между 12-годишно БМВ и 12-годишна Алфа избирам Алфата.
                          Извод?
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Извода е ясен - само че не е извод а диагноза - СЕКТАНТ

Добре дошъл на Сфинкс отново, помислих си че си ни изоставил.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Още една алфа на газ. Алфа Ромео 155 2.0 16V газова инжекция.

Comment

• Отклонявате се от темата, която е за преброяване
                                Пишкомеренето в друга тема
                                Следващото мнение за или против АГУ в тая тема ще бъде изтрито
                                Пуснете нова тема " Аз баровец ли съм или скръдза" и спорете колкото искате, обещатам че ще Ви оставя да си излеете душите

П.П. Добре дошъл на колегата Сфинкс, малко е краен понякога но ми харесва прагматизма му! Поздрави!
                                Mitsubishi Outlander
                                Mitsubishi Space Star
                                Daihatsu Terios

Comment

Working...
                                X