Първоначално публикувано от RaIDeR
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко сме с газ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от SFINKSаз ще ти кажа къв му е проблема и защо няма да я махне
щото бензина е лекинко 2 пъти по скъпMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Да бе не са от газта !
То хубаво ,че газта е два пъти по-евтина обаче като сложите това ,че гори по-вече литри на газ + пари за дебитомер , почистване на дюзи скъсан въздохувод и други проблемчета в следствие на газта и то ко излиза тес пари дет сте ги спестили от газта ги давате за чясти ,че и добавяте отгоре !
П.С колите нехаресват газ ,ако е по-добре да се кара на газ защо няма нито една кола с заводска газова или метанова уредба ?Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
-
прав си 33-ка няма.Но ако се зачетеш малко, ще видиш ,че това с бензина умира и отдавна хората по-цял свят се чудят какви алтернативи на горива да намерят . и ги намират, но няма лесно да се даде лапаницата от петрола. Сравнително малко са компаниите които могат да си позволят да произвеждат хибридни автомобили, но с всяка година тези разработки стават все повече . Включително и у нас. Даже мога да ти кажа ,че миналата седмица правихме един хибрид на Хонда/ от магазина, фабрично ТОК - бензин/ с Г.И. , защото , много хора разсъждават: Защо да карам по-скъпо , като може да е по- евтино.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygasмного хора разсъждават: Защо да карам по-скъпо , като може да е по- евтино.. Виж, ако разсъжденията са "Не мога да карам по-скъпо и ми се налага да карам по-евтино." - това е друг въпрос.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioПървоначално публикувано от robygasмного хора разсъждават: Защо да карам по-скъпо , като може да е по- евтино.. Виж, ако разсъжденията са "Не мога да карам по-скъпо и ми се налага да карам по-евтино." - това е друг въпрос.
Аз си сложих ГИ защото не ми се дават излишни пари за гориво, мога да си позволя да карам и на бензин но не виждам смисъла след като има газ и я предлагат големите вериги бензиностанции.
Ако някои друг вижда нещата по друг начин то това си е негово вижане и аз нямам нищо против.
П.С.: купих си алфа защото ми хареса точно 156 и затова, не защото е алфа или червена или италианска или някаква друга причинаHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Хората карат на газ защото е по-евтино , не защото им харесва
А че имали 99 % от колите проблеми , е що си мислиш че 99% от 10+ годишните алфи дето са без газ нямат проблеми .
Каквито и разходи да имаш покрай газта ако навърташ много километри е много ама много по-евтино да се кара на газ . Ако ходиш с колата до кварталното кафе смисъл от газ няма
Хората карат стари алфи щото това могат да си купят , после почват да пишат по форумите колко били хубави алфите . еми хубави са да , ама качи се да покараш някое 3-4 годишно bmw и повече няма и да си помислиш за Алфа .
модератора да поразчисти темата 5-6 менния назад щото тая тема е за преброяване не за общи приказки
Comment
-
за темата съм "ЗА"0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSХората карат на газ защото е по-евтино , не защото им харесва
А че имали 99 % от колите проблеми , е що си мислиш че 99% от 10+ годишните алфи дето са без газ нямат проблеми .
Каквито и разходи да имаш покрай газта ако навърташ много километри е много ама много по-евтино да се кара на газ . Ако ходиш с колата до кварталното кафе смисъл от газ няма
Хората карат стари алфи щото това могат да си купят , после почват да пишат по форумите колко били хубави алфите . еми хубави са да , ама качи се да покараш някое 3-4 годишно bmw и повече няма и да си помислиш за Алфа .
модератора да поразчисти темата 5-6 менния назад щото тая тема е за преброяване не за общи приказки. Без теб форумът не беше същият.
Между 2-годишно БМВ и 2-годишна Алфа избирам Алфата. Между 6-годишно БМВ и 6-годишна Алфа избирам Алфата. Между 12-годишно БМВ и 12-годишна Алфа избирам Алфата.
Извод?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Извода е ясен - само че не е извод а диагноза - СЕКТАНТ
Добре дошъл на Сфинкс отново, помислих си че си ни изоставил.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Отклонявате се от темата, която е за преброяване
Пишкомеренето в друга тема
Следващото мнение за или против АГУ в тая тема ще бъде изтрито
Пуснете нова тема " Аз баровец ли съм или скръдза" и спорете колкото искате, обещатам че ще Ви оставя да си излеете душите
П.П. Добре дошъл на колегата Сфинкс, малко е краен понякога но ми харесва прагматизма му! Поздрави!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment