Първоначално публикувано от MaDHaCkEr
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко сме с газ
Collapse
X
-
Поредният неиздържал на високите цени на бензина и прибягнал до Газифициране на колата.Имам 155-1,8TS 8V, 95г.От СФ съм,ходих до Кюстендил/"Трио Елит "- някои да има конкретни впечатления от тях?/ и там сложих АГУ LOVATO за инжекционен автомобил/не е ГИ/.Уретбата върви с емулатори,плочка преди въздушния филтър,кихалка преди дебитомера и кихалка на въздушния филтър.40 литрова бутилка с най-новите евро нивомери и така нататака.Емулаторите са скрити ,изпарителят е заврян отдолу под колата/това добре ли е или е зле?/.Колата си има динамика и си върви не е куц кон,е не е и като на бензин,но -тук се търси икономия..Кажете сега как да засека разхода???.На тръгване от КН заредих за 25 лв -20.32 л газ - в СФ вече ги нямаще ,а разстоянието от там до вкъщи е само 100 км.Цялата ли бутилка да напълня и да я изразходвам и да засека километрите ли какво да направя?Другото което е ,че някои път колата не иска да запали от първото врътване на ключа,това преди го нямаще. Иначе разликата на бензиностанцията е осезаема.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеНе съм с газов инжекционс некъв симулатор и т.н ми е ... верно мога да я набръмчим да върви почти както на бензин ама ще гори като за световно
146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеи там сложих АГУ LOVATO за инжекционен автомобил/не е ГИ/.Уретбата върви с емулатори,плочка преди въздушния филтър,кихалка преди дебитомера и кихалка на въздушния филтър.40 литрова бутилка с най-новите евро нивомери и така нататака.Емулаторите са скрити ,изпарителят е заврян отдолу под колата/това добре ли е или е зле?/."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеРазликата газ/бензин е огромна и мойта нещо от време на време се ебава на бензин и се чудя от какво може да е товакато я запаля прекъсва нещо ама това не винаги го прави. Някой ако знае от какво може да е този проблем да сподели.
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениенека Robygaz да сподели мнение,че той е повече в час с тия работи.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеза какво?ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Ще живееш. Само дето тази тема не е за такива разисквания а по-скоро само за регистрация. Бях отворил една -Точно за хора които искат да зададат конкретен въпрос - ама тя отиде в небитието....заедно със стария форум.
Май ще е добре пак да го направя? Иначе когато искаш и имаш време мини да видим какво може да се дорегулира по у-бата. Другото си е наред. Разход се засича само пълно -празно.
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениене е за вярване,109км с газ за 10лв на цена 1.25 и още не е свършила.70км от които градско.146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection
Comment
-
Първоначално публикувано от ssveto Покажи съобщениеДа, но не си с газова инжекция?
Comment
Comment