Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко сме с газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
    Искаш да кажеш че няма никаква разлика ли? Че си върви еднакво? Няма такова нещо ...
    Има има! С газова инжекция ли си ?
    146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

• Не съм с газов инжекцион с некъв симулатор и т.н ми е ... верно мога да я набръмчим да върви почти както на бензин ама ще гори като за световно
      Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
      sigpic

Comment

• Поредният неиздържал на високите цени на бензина и прибягнал до Газифициране на колата.Имам 155-1,8TS 8V, 95г.От СФ съм,ходих до Кюстендил/"Трио Елит "- някои да има конкретни впечатления от тях?/ и там сложих АГУ LOVATO за инжекционен автомобил/не е ГИ/.Уретбата върви с емулатори,плочка преди въздушния филтър,кихалка преди дебитомера и кихалка на въздушния филтър.40 литрова бутилка с най-новите евро нивомери и така нататака.Емулаторите са скрити ,изпарителят е заврян отдолу под колата/това добре ли е или е зле?/.Колата си има динамика и си върви не е куц кон,е не е и като на бензин,но -тук се търси икономия..Кажете сега как да засека разхода???.На тръгване от КН заредих за 25 лв -20.32 л газ - в СФ вече ги нямаще ,а разстоянието от там до вкъщи е само 100 км.Цялата ли бутилка да напълня и да я изразходвам и да засека километрите ли какво да направя?Другото което е ,че някои път колата не иска да запали от първото врътване на ключа,това преди го нямаще. Иначе разликата на бензиностанцията е осезаема.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Здравейте,колеги
          И на мене ми се ще да влезна в Клуба на Газаджиите,някой скоро да си е слагал,та да ме упътите и аз да си ложа .От София съм,мерси предварително
          FIAT Bravo

Comment

Не съм с газов инжекцион с некъв симулатор и т.н ми е ... верно мога да я набръмчим да върви почти както на бензин ама ще гори като за световно
            Ами затова така ти е. Сложи си газова инжекция - ще ти върви както на бензин и ще гори 1-2литра отгоре, зависи колко ти е тежък крака.

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              и там сложих АГУ LOVATO за инжекционен автомобил/не е ГИ/.Уретбата върви с емулатори,плочка преди въздушния филтър,кихалка преди дебитомера и кихалка на въздушния филтър.40 литрова бутилка с най-новите евро нивомери и така нататака.Емулаторите са скрити ,изпарителят е заврян отдолу под колата/това добре ли е или е зле?/.
              Мое мнение - трябваше да сложиш инжекцион, тепърва ще имаш ядове......ще видиш че не си е струвало за допълнителни 4-5-6 стотин лева.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Разликата газ/бензин е огромна и мойта нещо от време на време се ебава на бензин и се чудя от какво може да е това като я запаля прекъсва нещо ама това не винаги го прави. Някой ако знае от какво може да е този проблем да сподели.
                ами що не я караш по малко и на бензин,то ка то е казано газ не значи че не може и малко бензин?и кви са тия скорости 140-150 в тези жеги?

Comment

• Карам я и на бензин то ако ме питаш мен на бензин си му е майката ама парата.... Иска ми се понякога да я изкубем тая газова и да я ръчкам на бензин обаче крака ми е тежък и ... :P
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                  sigpic

Comment

• нека Robygaz да сподели мнение,че той е повече в час с тия работи.

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      нека Robygaz да сподели мнение,че той е повече в час с тия работи.
                      за какво?
                      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                      Автогаз сервиз-
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                        за какво?
                        за това дали ще ме бъде или ще си счупя главата. сподели мнение или поне се изкажи компетентно ,че ти поне си в час и не говориш колкото да не заспиш като много други хора тук.

Comment

• Ще живееш. Само дето тази тема не е за такива разисквания а по-скоро само за регистрация. Бях отворил една -Точно за хора които искат да зададат конкретен въпрос - ама тя отиде в небитието....заедно със стария форум. Май ще е добре пак да го направя? Иначе когато искаш и имаш време мини да видим какво може да се дорегулира по у-бата. Другото си е наред. Разход се засича само пълно -празно.
                          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                          Автогаз сервиз-
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• не е за вярване,109км с газ за 10лв на цена 1.25 и още не е свършила.70км от които градско.

Comment

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                              не е за вярване,109км с газ за 10лв на цена 1.25 и още не е свършила.70км от които градско.
                              Да, но не си с газова инжекция?

Comment

• Първоначално публикувано от ssveto Покажи съобщение
                                Да, но не си с газова инжекция?
                                не с обикновенно агу .ще вкарам поправка в разстоянието,вече са 117км.това е разход под 7/100 супер ако е вярно направо е безценна тази алфа.1 малко пояснение,скорост не повече от 90.

Comment

Working...
                                X