Такааам като гледам как цял ден се опитва да завали сняг май ще ме изпревари. Нищо! Аз съм доволен, че колкото и да се туткам, правя всичко с огромно желание и мерак. И наистина колкото и малко работа да върша за ден тя ми доставя огромно удоволствие
.
При мен празничните (само)подаръци подраниха. Днес си купих стойка за ремонт на двигатели
. Много съм доволен защото закачих шестака на нея и вече нямам грижи как да го търкалям и обръщам по пода на гаража. Та още в бързината му бутнах картера ей така за да пробвам стойката ииии много е добра
.
Махнах старите шарнири от горните носачи и ги боядисах. Следващият път ще взема да хвърля предното окачване на колата та да си стъпи на гумите и ще се съсредоточа в мотора. Все още има шанс за ЧНГ да се парзалям с ново предно окачване и мотор с нови симеринги и гарнитури.

При мен празничните (само)подаръци подраниха. Днес си купих стойка за ремонт на двигатели

Махнах старите шарнири от горните носачи и ги боядисах. Следващият път ще взема да хвърля предното окачване на колата та да си стъпи на гумите и ще се съсредоточа в мотора. Все още има шанс за ЧНГ да се парзалям с ново предно окачване и мотор с нови симеринги и гарнитури.
Comment