Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонти и модификации по моята Алфа Ромео 90

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Венцо, продължавай в същия дух!
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Бате пали ли вече "САМОСВАЛА"

B&B Racing | bb-racingteam.com
      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• кво стана с проекта

Comment

• Изгубил съм накрайнците... да се ... у тиквата заспала. Днес обърнах всички гаражи и нищо . Помня че бяха в бял плик и толкова... Май ще трябва пак да купувам.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

• имам комплект 2 вътрешни и 2 външни за хидравлична реика чисто нови в кутиики са

Comment

• Аре да хоиме да я правиме бате Венцииии

Comment

• абе ma7e4k0 не ми взимай здравето бе.Гледам някой е писал и си викам йй най-накрай пъ тва си бил ти бе

Comment

• ЕВАЛА на Турбоделтата, че ще спаси положението! Утре ще се разходя до Еконт. Май намерих някладки за отпред, дано не са гладни за дискове. А Ma7e4ko, ще го взема с мене да се понацапа малко . Само да успея да стана навреме .
                  Alfa Romeo 75 24V

Comment

• От днеска (вчера) вече си имам рейка с нови накрайници. Голямо БЛАГОДАРЯ на Турбоделтата! Не стига, че без да го питам ми предложи да спаси положението, ами на другия ден вече имах накрайници. Обаче... обачее да не забравяме, че аз съм си карък. По причина непонятна за мен накрайниците не са същите, въпреки че със сигурност Павлин ми прати правилните накрайници за хидравлична рейка. Да ама не - липсваШЕ едно прагче, което се сплесква за да се предотврати саморазвиването. Поогледах, попсувах, измарморих, затегнах с тръбния ключ и тръба на него иии сложих по една капка с телоподаващото . Те ЧЕ ми кажат на менЕ, как ще ги осигурявам против развиване. Хи хи хи хи сега може да ме нахраните. Но вече си имам рейка и Ma7e4ko удари една ръка при доизрязването на гарнитурите.
                    Attached Files
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

• 75twinspark

.......................
                      Last edited by 75TwinSpark; d.m.y г., 20:26.
                      75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                      75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                      75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                      75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

• Ами и с Павлин се чудихме, ама нищо не измислихме. Според мен накрайниците за 90-та са различни от тези за 75. Те и самите рейки имат разлики. Съвместими се, но са различни. Нещо много се заиграх със стробучкането на кирта по мотора. Дано скоро ми писне и да го сглобя и да го хвърля в коша, че много ми се кара самосвал.
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Венци, Ланчата на снимката нали е Бета?
                          Каква и е съдбата на тая кола?
                          sigpic
                          === 75 1.8 T '86 ===
                          === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

• Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщение
                            Венци, Ланчата на снимката нали е Бета?
                            Каква и е съдбата на тая кола?
                            Бета е и е донор за една друга

Comment

• според мен има разлика в реиката на твоята кола венци с тая на 75 а може и по години да се делят ...но няма значение де важно е че вече си сглобил ся за тва с заварката аз лично не искам да коментирам ти си решаваш там

Comment

• Ланчата е Бета, това е един от донорите за една Ланча Бета HPE 2000 собственост на мой много близък френд, а това е темата му в Ланча форума http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_8543_0.html . Съветвам всички, които се интересуват от класическите италиански модели да не пренебрегват този автомобил нищо, че не е със задно .
                                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                                X