Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 75 1.8

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На долните носачи втулките няма как да ги видиш дали са напукани. Те са вътре и се проверяват със щанга дали са разбити.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

• на тоя със стенда ходи му плесни един голям тупаник... че тая рейка се види перфектно и като гледам как се е насрал с маншона си мисля че изобщо не ти е направил реглаж.на тая кола се регулират всичките ъгли.....а снимай разпечатката и я пусни да видим кво е регулирал
      75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
      kavasaki zzr-600 100 жребеца
      147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Като гледам е опитвано да се развие и левият накрайник, но без успех... Можеби нов реглаж ще трябва
        2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
          на тоя със стенда ходи му плесни един голям тупаник... че тая рейка се види перфектно и като гледам как се е насрал с маншона си мисля че изобщо не ти е направил реглаж.на тая кола се регулират всичките ъгли.....а снимай разпечатката и я пусни да видим кво е регулирал
          Не ми даде разпечатка ! Абе ясно че ме прецака човека преди това ме върна заради шарнирите рошавите тампони и накрайниците на рейката. Ама сега ще ходя другаде то се е видяло и баланс на гумите трябва да отида да за да събера мнения че сега се оказа 4е 205 бил голям за джантата . Абе всеки гледа да прецака и да вземе пари !!!
          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
          sigpic
          Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• За джантите зависи колко J са, за да се прецени колко широки гуми да караш. Твоята кола е 1.8, предницата и е доста лека. От това, което аз съм пробвал докато бях 1.8, според мен твоят размер е 195/55/15 и нищо по-голямо от това. Ако ти се кара по-внимателно минаваш на 195/50/15. Ще трябва да внимаваш с дупките повече, но това е най-масовия размер и има много оферти с добри цени за него.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

• ще мина на 195 по-нататък
              Attached Files
              ALFA ROMEO 75 2.0 ts
              sigpic

Comment

• Е..., чак пък 205 да са големи за 6,5 ж... Според мен няма никакъв проблем.
                Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• въпреки всичко си е ебати кефа
                  Attached Files
                  ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                  sigpic

Comment

• Плаче за пастиране ...

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                      Плаче за пастиране ...
                      мисля че плаче за боя едвали с паста ще има ефект
                      ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                      sigpic

Comment

• Здравейте ,някой ще ми обясни ли как работи самоизключването на мигачите,след като залепих отчупените зъбчета си мислих че съм го ремонтирал,но явно още нещо липсва.
                        Attached Files
                        ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                          Здравейте ,някой ще ми обясни ли как работи самоизключването на мигачите,след като залепих отчупените зъбчета си мислих че съм го ремонтирал,но явно още нещо липсва.
                          Явно никой не се е заигравал толкова с подробностите... да питам тогава от къде да си натегна ръчната спирачка,че никва я няма ?
                          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                          sigpic

Comment

• Беше някаде отзад,при задните спирачни апарати ... по спомен.
                            sigpic. It's not what you drive. It's what drives you.

75 Turbo -- Miata MX-5 -- Omega Dual Ram Automatic

Comment

• 75

Най вероятно проблема с ръчната е от апаратите и колкото и да натягаш ефект никакъв.
                              75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                              75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                              75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                              75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

• Преди да сменя дискове и накладки държеше,ще търся да натягам жилото
                                ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                                sigpic

Comment

Working...
                                X