If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А, да. Но проблема е, че не намирам координати на човека, който я продава. Нито в темата в онзи форум, нито в скайп. А във форума не е влизал доста отдавна.
Имам едни от Форд, Сиера и Транзит мисля , които са досущ като Алфовите, може би имат леко отклонение в размера.
Ако ти вършат работа ти ги подарявам, със сменяеми крушки са
А, да. Но проблема е, че не намирам координати на човека, който я продава. Нито в темата в онзи форум, нито в скайп. А във форума не е влизал доста отдавна.
Ще намеря координатите на моргаджията тази седмица и ще ти ги пратя.
Има ли начин, по който може да се предвиди, че едно каре на полуоска е пред счупване? Появи се някакво притракване при силно подаване на газ от задната дясна част. Чува се и при силно натискане на спирачките.
Ами, твърде вероятно е, този звук да е от каре... Специално на трансаксиалните, каретата се натоварват и при спиране. Най-лесно можеш да го провериш като дръпнеш ръчна, легнеш под колата и провериш хлабините на всяко от каретата, като въртиш полуоската по часовника и обратно спрямо карето, ако вгаш колата на крик, съптветно ще трябва да задържиш гумата при проверката на външното каре. Ще прецениш кое е тръгнало, защото то ще има осезаемо по-голям луфт отколкото останалите.
Колата ми е след ревизия на глава. Обаче хората които ми правиха ремонта явно не могат да зацепят валовете и да направят центровката на запалването както трябва. Колата работи супер неравномерно. От време на време се чува едно препукване на празен ход и при това изхвърля по силно пушек през ауспуха. Чува се много странен звук, наподобяващ скърцане, който може и да е от връщане на изгорели газове през трети цилиндър. А всъщност при при леко форсиране връща много изгорели газове този цилиндър.
Има нови свещи.
Търся човек в Пловдив, който може да ми зацепи валовете и да ми направи центровакта. Но да е човек, който наистина да прави такива коли.
След петмесечен престой в гаража, пред гаража на първия "майстор", пред блока ми и в двора на втория майстор, който оправяше мизериите на първия, колата най-накрая е отново при мен и работи нормално. Но не и без новопоявили се проблеми. Сега вече наистина се уверявам, че не карането, а застояването скапва колата.
Един от проблемите е, че един много кадърен гумаджия в Студентски град между блок 59 (което е в края на Студентски град в посока Околовръстното) и Симеоновски шосе (казвам ви къде е, за да не ходите там и ако го видите да го плюете) така ми е затегнал гайките зимата, че едвам се развиваха с гайковерта, а ключа за секретните се счупи. В крайна сметка след голяма мъка по свалянето на секретните останах без една шпилка отпред.
Ако някой може да ми даде кратко описание как се сменя шпилка отпред ще съм му благодарен.
На вентилираните дискове става да се смени шпилката без да се сваля диска. На плътните не ми се е налагало и не съм пробвал. Ако ти трябва шпилка да ми кажеш
Благодаря за желанието за помощ и на двама ви .
Ако се намерят тук в Пловдив добре. Викторе, ще ти се обадя сигурно в петък да те питам за магазина, тога трябва да съм свободен.
Венци, ако няма тук ще те потърся . Лошото е обаче, че нямам път към София до септември. Ама предполагам не е страшно и с три гайки да карам временно.
Иначе да се похваля - понеже ми спря лявата, предна машинка за стъклото я разглобих, почистих, смазах и смених четките. Сега стъклото се движи идеално. Ще направя същата процедура и с дясната, предна. Препоръчвам го а всички с изнервящо бавни ел. стъкла. Перди се мъчих да смазвам без да свалям и разглобявам, ама няма файда. Най-големите мизерии са вътре.
Comment