Известие

Collapse
No announcement yet.

Giulietta (nuova) 1.8 - Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами в евро07 са между 60 и 90 лева, но аз имам още 2 комплекта, такаче мисля тях да ползвам. Между другото нали на всички 75-ци без значение са еднакви апаратите?
    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Да, но апаратите, за които говорите едва ли са Ate, каквито са оригиналните. Не и на тази цена. Всъщност в Евро 07 си я пише марката и не са. Аз когато търсих спирачна помпа имаше в Евро 07 за 100 лв. и в един друг магазин Ate за 230 лв.
      А тези апрати в Евро 07 за 60 лв. не ги бях забелязал, ама за тея пари кой знае съществуват ли изобщо и какво представляват.

Аз всъщност не знам дали е по-добре Ate рециклиран или нов, ама евтин, но стига тези да се държат не съжалявам за парите.

Comment

Разбирасе че си прав! Просто разсъждаваме.
        Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
        Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Задните, апарати са същите дори и на V6 версиите и турбодизелите с Брембо дисковете и 10 милиметровите винтове. Може и да имат малки разлики, но са напълно взаимозаменяеми. Единственото изключение правят RZ/SZ, които са с вентилирани дискове. Между другото, все пак проверете офертата по магазините, със сигурност някъде има стари залежали апарати, въпреки че гумичките им ще са станали на кокал, то поне желязото няма да е износено.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Един човек ме помоли за помощ. Зъбите на маховика са му отишли. Тези за стартера. Той не е могъл да намери нищо. Ако някой може да помогне с един маховик или поне с пръстена със зъбите (ако въобще се сваля, защото аз не знам)? Колата му е Giulietta 1.8, годината трябва да е 83-85.

Comment

Първоначално публикувано от Vagalinski Покажи съобщение
              Един човек ме помоли за помощ. Зъбите на маховика са му отишли. Тези за стартера. Той не е могъл да намери нищо. Ако някой може да помогне с един маховик или поне с пръстена със зъбите (ако въобще се сваля, защото аз не знам)? Колата му е Giulietta 1.8, годината трябва да е 83-85.
              Аз мога да помогна ,ще ти пусна лично
              -Аз си мисля нещо, мисля си .
              -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
              Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Добавил съм няколко снимки. Може да ги видите на първата страница от темата в първото ми мнение.

Comment

Страшни снимки, много изпъната Жужа, браво!!!!!!
                  sigpic
                  === 75 1.8 T '86 ===
                  === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Наистина е страхотна

Comment

Търся няколко неща за колата и понеже наближава тракдея си мисля, че ще е много по-добре ако някой може да ми ги осигури да ги взема на пистата вместо да се занимаваме с куриери.
                      Нещата са:
                      -лост за ръчна спирачка - на моя копчето му заяжда и като гледам как се е цепнал скоро ще се сгъне на две
                      -бяло стъкло за ляв, преден мигач
                      -реле за мигач - моето е много бавно, интервала му на мигане е сигурно 1 сек., а по магазините ми дават някви дето изгарят още при пускане, или изгаря поне разклонението за лампичката на таблото. Първите две неща са ми по-важни.

Comment

Имам няколко малки въпроса.

Моите странични мигачи са от неразглобяемите. Ако ги разлепя ще мога ли изобщо да сменя крушкита? Да не е и тя някаква измислена, дето да не се вади?

Някой купувал ли си е свястно реле за мигач отнякъде в Пловдив. Както споменах в предишния пост имам нужда. Наскоро се сдобих с още две стари, едното от които оригинално, а другото не. И те никаква работа не вършат.

Също така да спомена, че все още издирвам предно, ляво, бяло стъкло за мигач.

Comment

Страничните мигачи се свалят от калника с едно доста опасно за крехката им същност движение. Аз лично съм виждал и пробвал, че като форма и закрепване съвпадат 1 към 1 със мигачи от "нещо" друго което трудно бих преглътнал . Не съм пробвал да им сменям крушката, но няма начин да няма начин
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

И аз предпочитам да си сменя крушките на оригиналните. Странно само защо са направени запечатани тези работи.
                            Иначе от любопитство - за мигачи от какво "нещо" става въпрос? Аз съм забелязъл, че на Citroen BX изглеждат много подобни, но дали е това?

Comment

Имам едни от Форд, Сиера и Транзит мисля , които са досущ като Алфовите, може би имат леко отклонение в размера.
                              Ако ти вършат работа ти ги подарявам, със сменяеми крушки са
                              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Утре ще се опитам да сменя крушките на оригиналните. Ако нещо се обърка ще ти пиша.
                                И благодаря за отзива.

Comment

Working...
                                X