Dexer, моя съвет към теб е да не си разглобяваш черната кола и да я караш докато правиш другата. Знам, че ще те дразни лошата боя, но по-добре е все пак едната да се прави, а другата да се кара. Аз направих грешката да си разглобя двете 90-ки наведнъж и после много съжалявах.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Семейството расте - 75 1.8 Турбо
Collapse
X
-
Вчера намерих нови задни дискове за SZ - вентилирани и се чудя дали да ги взимам и да правя спирачките за тях...
Някакви мнения, някой? Добре ли ще се справя с плътните си дискове колата и въобще доколко товари задните спирачки при това шаси?sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Ами незнам честно казано, добре си спира моята и така, но си е идейно да знаеш, че и отзад си с вентилирани дискове.Иначе ще е малко филм със спирачните апарати... Незнам, ако ти е много мания давай, и после сподели от каде си ги взел и за каква цена, как си се справил с преправянето на апаратите и такива неща.
Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Досега разглобявах единия апарат.
Принципа е ясен вече, обаче не разбрах за какво са едни малки тарелчати пружини (или подложки), които седят вътре в буталото, наденати на шпилката с пружината. Просто моите изпаднаха на пачета.
За сега няма да се метам на SZ дискове, защото и без това страшно много работа имам, ако трябва и тва да правиме, ще стане дебела работа. По-натам....
Сега си търся ремонтни комплекти за апаратите, най-вече гумичките, някой да е пазарувал отнякъде, досега не намерих аз.sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
От "Ботев" тръгваш по "Цар Симеон" посока "Опълченска". След 2-рата пряка в дясно има ъглов, малък магазин на "Аутоплюс"(на първата пряка, пак има, но е голям). Точно до него е магазинчето само за гумички всякакви. Тип килер е, но е до откат пълно. Гумичките са AutoFren или нещо подобно. Испански са (доколкото знам) и са читави. За ориентир ползвай малкия магазин на "Аутоплюс", че много не съм сигурен за поредността на пряката.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщениеДосега разглобявах единия апарат.
Принципа е ясен вече, обаче не разбрах за какво са едни малки тарелчати пружини (или подложки), които седят вътре в буталото, наденати на шпилката с пружината. Просто моите изпаднаха на пачета.
За сега няма да се метам на SZ дискове, защото и без това страшно много работа имам, ако трябва и тва да правиме, ще стане дебела работа. По-натам....
Сега си търся ремонтни комплекти за апаратите, най-вече гумичките, някой да е пазарувал отнякъде, досега не намерих аз.
Той много добре знае къде е магазина.
Comment
-
още една 75 в малкото семейство на останалите такива в движение.вече я познавате от феста. цветът сахара.засега се движи прилично.ще видим нататък как ще е.!!!!
Колега, другия път пиши по смислено! Такива неясни и неадекватни
първолашки постове ще бъдат трити, придружени с предупреждение! -Марто
Last edited by Mapтo; d.m.y г., 16:31.75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
kavasaki zzr-600 100 жребеца
147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54
Comment
Comment