Известие

Collapse
No announcement yet.

Интригуващи обяви, единствено за класики Алфа Ромео

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имаш ли координати на този човек, щото в "мобиле" и "карс" колата не е пусната..?

Comment

• Скачайте, пичове!
      Колата ми изглежда да е Twin Spark с шпер и брембо.

148 коня на задно ще е кеф и половина
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Искам координати-тел. на този човек,моля,аз я взимам!

Comment

• Батки действайте, че ми изглежда апетитна
          2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Кординати като тел. нямам. Затова писах къде се намира.Наистина е туин спарк. Няма е обявена за продан. Софианци винаги могат да скочат до там.

Comment

• Еййй, никой ли няма да се похвали?

Айде, че някоя гадна майна ще вземе да ви отмъкне хубавата софийска 75ца

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• С удоволствие бих я прибрал, но май ще е подсъдимо вече Иначе си е апетитна... Има си пластмасариите, предполагам шпер, климатика ако бачка. Трябва някой да я огледа добре за ръжди. Ако се смъкне от цената някой лев, някой ще остане доволен. След 5-ти може да организираме едно ходене до там.

Comment

• Внимавайте с това смъкване на цените.
                  Да не ядосате собственика и да я направите непродаваема дори и за хората с пари

2000 лева е смешна цена за такава техника закачена за здрави ламарини.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                    Ако на някой му се занимава с реставрация на 116 серия GTV2000 (с пластмасовите брони) да ми пише на лично.
                    дай 2-3 снимки и цена
                    алфа 75 1.8 карбове

Comment

• У Владая не можах да открия такава 75-ца...ква 1-ва,ква 2-ра каща...каде е тва?

Comment

• Батки суперска броня се продава, но е доста далече. Питах пича дето внася неща от Англия по форумите и транспорта излиза около 100 паунда защото е пик ъп онли. Иначе само бронята е доста евтинка. А как ми се ще да я прибера... Ако някой има мерак и възможност...

http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-Romeo...item1c1e3b778c

Comment

• Както писах, като завиеш в ляво на караулката има нещо като спирка и първата къща от дясната страна. На нея има закачен национален флаг. Непосредствено след къщата е гаража. Не очаквай да е видиш, а питай в къщата. Колата стои в гараж. Пред къщата в ляво има кафе машина и магазинче. Двете са една с-у друга.

Comment

• батки действайте щото ...тоя колица туин спарк много върви .....
                            ще я отнесе некой пън та нищо няма да разберем за нея после ...да ги еба у 2000 лева .как ме яд че ги немам....
                            75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                            kavasaki zzr-600 100 жребеца
                            147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• утре скачам у казана и без това от две године се кана- бай дъ уей някой разгледа ли я таа макина
                              33 1.7 8v 4x4 92г.-ex , 155 2.0тс 8v-ex
                              166 2.4 jtd 150 03г.

Comment

• Първоначално публикувано от gelle Покажи съобщение
                                утре скачам у казана и без това от две године се кана- бай дъ уей някой разгледа ли я таа макина
                                От долу не съм залягал на на външен вид е много лачена. На едната снимка се вижда собственика/дядото/ момчето е сина ми. Не вярвам да я кара като 20 годишен.

Comment

Working...
                                X