Известие

Collapse
No announcement yet.

Придобих мърлява, но с добра душа /купе/ Алфа 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За батерийката си имам някои съображения, но като баланс е по-добре да е пред предната ос, отколкото зад задната. Не знам какви стилове на каране чак толкова различни има, но на мен 75-та ми е със сколонност към презавиване, така че не искам да увеличавам тая тенденция.
    Мамка им и спирачки, днес пак ни образуваха нерви - изобщо липсват и системата си смуче въздух отнякъде като през шнорхел...
    Има вече мазни гайки за джантите...
    Има вече и предни седалки, само корите по вратите не слагам, че има мизерии с левия ел. джам.
    Общо взето остават спирчаки=> веднага отива за генерация /уговорено с Пепи/ => дотаманване на електрото, че бая системи ги нема... и ръчкааааа!
    P.S.
    Като казах седалки - Григорий, изнамери ми колана, че на твоя донор и двата са потрошени, меки и утепани

---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
    Батки, не мога да се добера до вас при първа възможност ще дойда да донеса чергилото и да помогна.
    Еххх тоя трак дей добре, че е той иначе трябваше да спим нощем
    Батка, писали сме едновременно, в една минута! Много оживена тема, не мога вече да следя мненията...
    Ако и дойдат спирачките и поутихне с генерацията, може и към теб да дойде возилото, че тоците са за бой - джама си го знаеш, оборотомер нема и т.н.
    Събирай и твоята както трябва, че Dexer иска с неговата малолитражка да пуца шестаци...

Comment

• Има вече нови тръби от колекторите до средното гърне - много добре се получиха!
      Малко снимки на недвижимото имущество с новите цвички. Вижда се, че предната броня в предната си част, пред гофрираната гума е "провиснала". Трябва да се повдигне и като цяло да мръдне напред 7-8 мм. Има още бая подробности да се направят, та на Трак дея ще съм на гости с ФИАТ
      Attached Files

Comment

• Пламене, ако не докараш колата на 23ти, ще говоря с охраната на пистата да не те пуска въобще.
        На финала точно не се отказвай.
        sigpic
        === 75 1.8 T '86 ===
        === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

• Аууу красота!! Стискам палци дано я докарате на 23-ти страхотна е !!!
          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
          sigpic
          Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• Уникална! Като тези лачените от по-горната тема е
            1986 Alfa Romeo Sprint ex.
            1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
            1999 Citroen Saxo 1.0
            Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
              на Трак дея ще съм на гости с ФИАТ
              С кой Фиат, бе Зашев, с трилитровия или с печката? Навивах Юри да ходим заедно да гледаме сеир и да пием бири, дай да се уговорим нещо. Ако е с трилитровия, може и да ни повозиш до там.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Добре де, що не караш парахода не ми е ясно......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• ами феро.....накарай пламен да кара предняк и да се кефи......ще ти напълни главата с думи ...от типа ....само си влачи гъзъ и опитва се за завива .хехех за съжаление колата няма да стане във видът който трябва ..за да дойде до калояново да я видат всички .все пак има време и като е готова ще се представи както трябва .но не и този път.все пак има напредък и остават по малкото неща по нея.види се края на ремонта все пак.
                  75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                  kavasaki zzr-600 100 жребеца
                  147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Колата е супер,много добра,евала

Comment

• малко да освежа тая тема .колата е вече готова.смисъл двигателя след лека намеса влезе в час.вече е с тапицерии и двигната на височина за каране...малко е по висока от вижданията ми но това е заради ексцентритета на джантата иначе ..закачаме калниците.остава малко настройка на мотора и е за каране .благодарности на пламен и всички колеги които ми помагаха.

Comment

• Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
                        малко да освежа тая тема .колата е вече готова.смисъл двигателя след лека намеса влезе в час.вече е с тапицерии и двигната на височина за каране...малко е по висока от вижданията ми но това е заради ексцентритета на джантата иначе ..закачаме калниците.остава малко настройка на мотора и е за каране .благодарности на пламен и всички колеги които ми помагаха.
                        КАчи снимки в завършен вид на интериора ,двигателя и купето. Да си я караш с кеф,което е гарантирано !!!
                        ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                        sigpic
                        Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• все забравям как се казват снимки тук ....ужасно е

Comment

• вече в движение
                            Attached Files

Comment

• Дааам днес излязохме просто да се мотаем. Най-накрая колата се раздвижва, за да се види какво още ще изскочи да се дооправя. Ето едно клипче от возенето.
                              http://www.youtube.com/watch?v=JEsUsQQM5hM
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Снощи я видях на живо-мнооого е хубава-евалата.А и кажете на Гиги да не гледа толкова хипнотизирано,докато се вози.
                                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                                Alfa 166 2.4 3 ex
                                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                                X