Известие

Collapse
No announcement yet.

Страхотна Жулиета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Между другото, тука намерих един двигател за Жулиета1.6, ревизиран и седи в масло. Сигурно за 300-400 ще го дадат, ако на някого му затрябва.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Браво на Виктор!! Айде да си направи "Премиерата" , както си му е ред!
      Да го затрупаме с още повече честитутки и акъли може би...

Евала , че "залудо " не стоите...!
      П.С. Викторе, задължително трябва да се видим пак в Плд, да ми я покажеш!
      И този път, наистина ще присъствам на пловдивската сбирка.., че ме е срам вече..
      Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Уникална жулиета, радвам се че не отиде за скрап
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
          Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
          Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Мерси на всички за пожеланията!!!
            Първо искам да благодаря изключително много на Петър Панов, защото направи едно велико дело като пусна тази тема Днес прехвърлих колата и си я прибрах, за което благодаря на Митака Спиидър и Жоро БлуСторм. Та за колата: Колата е Жулиета 2.0 с две делортота, произведена 1984г. През 1994 е вкарана от Италия и е купена от предишния и собственик. От тогава до миналата година, колата е стояла в гараж и е карано много малко всяко лято - зимата не е карана!!! По колата няма почти никъде ръжда, интериора е запазен, въобще нямам думи. Това е най-запазената жулиета, която съм виждал. Дадоха ми я с два комплекта ключове и книжки за колата Предния собственик се е грижил много добре за колата и затова е в таова уникално състояние. Има дребни забележки отвън, има технически проблеми, но те се оправят. След няколко дни е вкарвам в гараж и ще видя откъде ще започна, защото искам да си вкарам в час 6-цата. Ако започна и двете коли едновременно няма да е докарам до никъде Ако някой има въпроси да пита.

ПС: От снощи съм толкова щастлив, че почти не съм спал
            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Честито и само хубави моменти ти пожелавам с нея

Comment

И тук да ти кажа честито освен
                Супер, купуват се все повече 116ки

Сигурен съм, че ще ти носи голяма наслада работата по тая кола
                sigpic
                === 75 1.8 T '86 ===
                === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Колата е НЕВЕРОЯТНА!!!
                  Аз за такова чудо не съм си и помислял.
                  По първоначална преценка ще и трябва боя само на 2-3 детайла макс!

Пипнах НЕРЪЖДЯСАЛИ оригинални задни вежди на стара Алфаааа

Няма такава луда кола, няма такъв луд и щастлив собственик!
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Честито и от мен със здраве да я стегнеш и да си я караш.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

браво майна, уцелил си джакпота, така ми се види май
                      а коя да направиш първо - тази по която има по-малко работа, така ще имаш кола, на която да се радваш в движение по-скоро че инак изборът е твърде труден, сигурно и за теб

честита ти лачена бабка
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

честито -хубав избор. оправи я и раздавай газ яко послеи метни фотоси
                        75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                        kavasaki zzr-600 100 жребеца
                        147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Днес на трезво /вчера имаше много еуфория и алкохол/ разгледахме подобрно колата с един приятел и я почнахме: свещите бяха лом - 2 не работеха, 1 горе-долу и 1 добра, тйо барна малко каробовете и положението се подобри осезателно много. Компресия на всички цилиндри - 12 / разбих се от кеф/, на единия цилиндър може би има натегнат клапан. Водата си върти, перката се включва. Общо взето трябва да се свали главата, да се стегне, да се реновират карбораторите, а и на мен ми се иска смяна на лагери сегменти и т.н, и мотора ще е 6. Спирачките никакви ги няма, уредите си играят всеки за себе си... въобще има емоции, но всичко е елемантарно и без значение на фона на запазеното купе и скоро всичко ще си дойде на мястото Днес нямах време да е измия, но при първа възможност тези дни е я измия и ще пусна снимки

ПС: Тоя мотор е хиляди пъти по-айляк за работа от ВМ-а, но и двата много радват!!!
                          Last edited by MainaCore; d.m.y г., 23:37.

Comment

Преди години имаше някакъв тъп филм..."Шатовалон". Там някакъв от главните играчи бръмчеше с такава колица...събра очите на хлапето /аз /. Колата имам предвид, не героинята или героя /пази боже!/
                            Някъде тогава видях такава и пред хотел "София" /"Радисън" сега/. Не мога да опиша чувството, наистина...с тази задница...много секси. Някоя година след това, на едно море с приятели, на съседния чадър имаше семейство чехи и едно малко "чахкинче" с едно такова дупенце...мммм. Тогава виках на приятелчетата - вижте го цепенячето, като Алфа Жулиета е в задницата И досега с тези приятели вкарваме понятието "Алфа" за девойки с подобаващо задно окачване...

Comment

Честито на Maina cuore!!! Колега радвам се, че ти си взел автомобила. Пожелавам ти да го стегнеш бързо. Предполагам, че ще стане по-бързо от другата ти класика - 6-цата.
                              Като стегнеш Жулиетата ще се радвам да се повозим на нея.
                              Поздрави,
                              Петър

Comment

Днес започнах да мия и дъждът я доизми. Нека да види малко мокро, защото съвсем скоро ще влиза на сухо Запалих я - 3-ти цилиндър се губи и ще го мислим тея дни с V_G_Z. Иначе имам някаква брутална драма с тоците - като дам на контакт не винаги светят всички лампи а само тази за горивото и тази за генератора и колата не пали. След няколко завъртания светва цялото табло - както е долу на снимката и колата пали веднага. Пускам малко снимки не са много добри но дъждът прецака работата. Снимал съм и най-критичните й места, както и под калниците
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X