If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес започнах да мия и дъждът я доизми. Нека да види малко мокро, защото съвсем скоро ще влиза на сухо Запалих я - 3-ти цилиндър се губи и ще го мислим тея дни с V_G_Z. Иначе имам някаква брутална драма с тоците - като дам на контакт не винаги светят всички лампи а само тази за горивото и тази за генератора и колата не пали. След няколко завъртания светва цялото табло - както е долу на снимката и колата пали веднага. Пускам малко снимки не са много добри но дъждът прецака работата. Снимал съм и най-критичните й места, както и под калниците
Честито колега страхотна колица, мисля че е време да си редактираш подписа
Та тя е в перфектно състояние за външно трябва само една шкучица ук там и да се пръсне. А за техническата част толкова стара кола!! Ами време е вече за толкова годони да се отвори двигателя и да се направи една пълна профилактика на цялата ел.инсталация!!
Честито за най запазената ретро алфа която съм виждал.Много се радвам че я спаси колега много удоволствие и незабравими моменти.!!!Супер яка е алфата !!!!
Снощи взех V_G_Z и още един приятел и се проведе по-задълбочена диагностика и резултатът е: проблема с тоците е локализиран, карбовете трябва да се свалят и да се почистят, защото на празен ход единият цилиндър не работи, хлабините на клапаните са ОК, колата не е зацепена правилно, та оттук нататък свалям каробовете и спирачките, слагаме ги, презацепваме и требе всичко да си дойде на мястото
аха, искаш да запазиш диск с 4 болта вместо 5. от 75 дисковете ги дават (в брембо каталог-а) 268.4мм диаметър, 22мм дебели, 72мм централен отвор (за главината) и 51.5мм изнесена напред централната част. по каталог такива дискове не се ползват за никакви други коли. с 51.5мм изнасяне и 4 дупки вентилирани няма (в каталога) с 51.5мм изнасяне и 5 дупки има е46 бмв но с по-голяма дупка за главината. имайки предвид, че ще има доста работа по преправянето, като че ли най-лесния вариант е да вземеш дискове от 75, да избиете/отрежете шпилките и да го продупчите на 4х98. успех
Точно това ще направим - дисковете от 75 ще ги преправим на 4х98. Иначе вчера VGZ ми презацепи валовете, защото не бяха зацепени правилно, сложихме почистените карбуратори и спирачките и направихме един тест драйв. Резултатът е - колата върви невероятно - много добра динамика, много се изкефих, обаче има некъв проблем със спирачките и не спира въобще Скоро ше оправя спирачките и най-вероятно Добри ще ми направи един къстъм изпускателен колектор от нераждавейка, защото моя е сцепен и няма оправия.
ПС: Жулиетата е бахти яката кола изкефен съм максимално
Comment