Известие

Collapse
No announcement yet.

Страхотна Жулиета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако иглата е наистина такава като тук на снимката в средата, значи се отнася за ВиК-то на автомобила!
    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Аз имах същия проблем със задните спирачки. Колко съм се навирал отзад и колко спирачна течност съм претакал. И накрая открих, че винтовете за регулиране на буталата, които са от вътрешната страна на апарата и гледат назад, сълзят. Не разбрах дали това беше проблема педала да потъва, но отникъде другаде не капаше. В крайна сметка дадах задните апарати в един сервиз където ремонтират само спирачки и ми ги направиха като нови. Мога да те упътя, но цените не са много ниски. 75 лв. за рециклиране на заден апарат (1 брой) и 50 лв. за преден.

Comment

Тези дни бяха доста ползотворни. Искам да благодаря на Венци, Боби 33 и Дексър, че ми обясниха се реглажа на задните апарати и вече имам задни спирачки Отидох при едни приятели, които се занимават с алфи от много години и ги оправихме. Обаче като вдигнахме колата на подемника се видя, че липсват парчета от средното каре и другите карета са много зле, както и тампоните за скоростната кутия. Отидох и си взех нови - Пирели и Мало акрон на много добри цени, взех си и нови спирачни маркучи за отпред. Преди две седмици гледах каретата и всичко бепе ОК, но многото брутани стартове и тестове са си казали думата. Пускам малко снимки, както и на въросната игла, която се оказа електронна щека за нивото на маслото. Тази седмица ще сменям каретата и тампоните и живот и здраве на 15-ти септември отивам на Технотест.
        Attached Files
        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Мммм невероятна гледам и и се наслаждавам дано още дълго да те радва колега...
          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Имам още една нова придобива 4 карбуратора от мотор Хонда - Кей Хин 38мм дросел и дано скоро да ги видим в употреба
            Attached Files

Comment

Браво колега, радвам се много че напредваш. Стискам палци на 15 септември всичко да е наред!!!

Comment

Викторе, много е слънчева тая кола отдолу. Аз досега не съм виждал по-опазена Жулиета. И вътре изглежда идеална. А честито, за карбураторите също. При следващите сбирки ще има Жулиета. Досега често се губи представител на модела.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

ДОБРА подготовка на жужата.супер.и аз със гиги имах проблем със спирачките -ама то от незнание и накрая и серво гръмнахме.след напълно ремонтиране на апарати задни без течове и прочие и нови предни накладки ------спирачки никви .потъващ педал и това си е.почна се нова помпа и куп преточвания.истината е една -ама след консултация с хората дето знаят.нечакай педал преди да са легнали супер добре накладките.няма да спира и това е.след няколко седмици интензивно каране ще се оправи ама трябва адското търпение и понеже го нямахме ...замина си сервото от зверско натискане .след време всичко си дойде на мястото.но трябва търпание.не е като при съвременните алфи 20 кил и всичко е окей.нестава. цял трак дей и пак не е напълно добре .но вече усезаемо спира с 4 си колела.успех
                  Last edited by dellltata; d.m.y г., 09:55.
                  75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                  kavasaki zzr-600 100 жребеца
                  147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Вчера цял ден бях в сервиза на тия приятели арменците и сменихме каретата и тампоните, които бях снимал, долния цилиндър на съединителя беше дал фира и се сдобих с почти нов алуминиев Брембо, лагерът на съединителя и той беше аут - сменихме и него и най-якото беше, че след това ми настроиха карбураторите и вече бачкат много добре. Остана ми само да се направи реглаж на клапаните, зашото са много хлабави и колата е прекалено шумна, но това ще е вероятно след италфеста. Междувременно разглобих японските карбуратори, които вътре са супер елементарни, накиснах ги в една адска смес и постепенно ще ги чистя и сглобявам

Comment

След цял ден чакане за безумието наречено технотест вече имам регистрация и съм законен Обаче по колата има още много много работа: превключването на скоростите става зле, отпред нещо тропа, чек контроли, клапаните и карбовете трябва да се оправят и козметиката. Но вече с номера мога да си я търкалям спокойно и едно по едно ще отстранявам проблемите. Живот и здраве смятам на Италфеста да съм с нея

Comment

Стискам ти палци и ти пожелавам успех и много безаварийни Км
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Имах честа да я покарам и мога да кажа че наистина е страхотна, много е стегната (незнам на Виктор какво му тропа ), спира уникално и .......абе не ми се слизаше.
                          Чакам с нетърпение да сложи карбовете и

Comment

Викторе с теб сме!!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                              Викторе с теб сме!!!!
                              И аз съм със него и много други хора само че на изминалия фест никои не го отрази за слива щото класиките бяха само две поне първия ден,колко много.Иначе като се дооправят малките нещица колата ще тръгне още по добре да върви колата има заложби.
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Стопли ми сърцето тази тема
                                Ако имах 100 бона,ще си купя Брера.Но имам Спринт 1500.82г.не е QV

Comment

Working...
                                X