Лелеее, убиец е Жужка с тия обувки. Една истинска Алфа. Много и отиват тия джанти.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Страхотна Жулиета
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщениеДрамите с радиатора май свършиха, засегаИначе днес си взех новите джанти - изправени, боядисани с 4 чисто нови зимни Бриджстоуна 195/50/15 и стоят много яко. По якото е, че колата върви по-добре с 15-ките
Скоро ще направя читави снимки, че тея са зле. Междувременно полудявам в тая кола без музика и си купих и един плеър тея дни ще сменя и оригиналните колони и с 1912 ще е измислим с озвучението.
-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
-
Колеги имам голям проблем - давайте съвети. Та значи видяхте роналките на алфата, за да станат съм сложил 10 мм фланци - за да не опират в спирачките, обаче ся предните гуми идват много изнесени и опират в калнците и гумата криви калника, калника реже гумата и въобще ужас. И тъй като тия джанти много ме кефят, съм изправен пред следния въпрос: Дали да махна 2-буталното брембо и да сложа 4 бутално /по спомен 4-буталното е по-тясно от 2-то/, или да махна джантите, или дали ако втърдя окачването отпред гумите ще престанат да опират в калниците? Давайте идеи!1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщениеКолеги имам голям проблем - давайте съвети. Та значи видяхте роналките на алфата, за да станат съм сложил 10 мм фланци - за да не опират в спирачките, обаче ся предните гуми идват много изнесени и опират в калнците и гумата криви калника, калника реже гумата и въобще ужас. И тъй като тия джанти много ме кефят, съм изправен пред следния въпрос: Дали да махна 2-буталното брембо и да сложа 4 бутално /по спомен 4-буталното е по-тясно от 2-то/, или да махна джантите, или дали ако втърдя окачването отпред гумите ще престанат да опират в калниците? Давайте идеи!
След това махаш фланците и си слагаш Роналите.
Comment
-
Та....благодарение на Митака се сдобих с дясно огледало, обаче е боядисано в червено, та дайте как по най-добър начин да премахна боята и да го пръсна черен мат. Също така смятам да продавам роналките, ако има желаещи да свиркат1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщениеТа....благодарение на Митака се сдобих с дясно огледало, обаче е боядисано в червено, та дайте как по най-добър начин да премахна боята и да го пръсна черен мат. Също така смятам да продавам роналките, ако има желаещи да свиркат92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Търси, но според мен пак трябва да се отвори и да се види диференциала, че нали се сещаш колко от кутиите са останали неотваряни.
Comment
Comment