Известие

Collapse
No announcement yet.

моето турбо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• моето турбо

ето малко проектче за алфата.сега ще кача малко снимки
    пишете ако имате някакви идеейки за доработка
    алфа 75 1.8 карбове

снимки
    Attached Files
    алфа 75 1.8 карбове

Comment

Яко! Добре, че си ти че бях решил, че болните мозъци сме на привършване.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Евала, давай сега и клипче да видиме/чуеме (devil)
        2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

Можеме да видиме и чуеме някъде и на живо, времето е приятно, почивни дни са...

Comment

колата е в процес на донастройки.иначе нещата станаха добре.тръгна прилично.все още не мога даа се оправа с гаста, по точно с испаритела.за съжаление ще се кара и на газ.-----по евтинко ее
            алфа 75 1.8 карбове

Comment

Какво стана с уплътнението на кутията? Неделя вечер мисля да вземем да се съберем болните.
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Аз съм навит за неделя, бат Факир да докараш турбалан да го разгледаме от близо
                2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

Интересен проект... дано да завърши успешно.

Имам питания:
                  Защо ползваш ръждива тръба
                  Защо имаш 90 градусови ъгли
                  Защо слагаш турбо на газова... знаеш че няма пълно щастие и шанса да стане като хората е много минимален
                  На някой снимки има гейт, после няма... къде е гейта?
                  2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                  GSM: 0888 520 600

Comment

не намерих тънкостенна никелирана.в мотомания продават такива абсолютно скапан боклук. самата тръба е проект за настройка и ще бъде заменен с интеркулер по късно.явно и кутията пред карбовете
                    алфа 75 1.8 карбове

Comment

днес съм доволен.тръгна и на газ.още малко занимавка и е готова за катаджий.
                      сега остава да и смена ауспуха и я пускам по пътищата на българия.днес и врътнах 50 км---доволен!!ама няма гърнета --само тръба до средата на купето-ха ха.това остана и един спортен филтър, че за друг няма място.въобще не и пречат 90 градусовите ъгли.караш със сто-даваш газ и ---хоп мощност. разликата от преди е осезаема.не се права на интересен но съм доволен от постигнатото. и бялата ще я почна--- пък нека и е лошо.важно е на мен да ми е хубаво като седна зад волана.

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:10 ----------

кутията Венци я уплътних със силикон.ма много бавно изсъхна-24ч за неделя мисля,че няма да е готова с аспух и филтър и още малко жици трябва да нвържа,че отива при 0.7-0.8 бара ако се заплеснеш;а това не искам да се получава.мисля да я пусна да се ежи до 0.5 и край .да не станат някои фалове.само има пукане в аспуха като и пусна гаста , даите идея от какво е
                      алфа 75 1.8 карбове

Comment

а какво направи с разтоварването?
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

още бачкам по настройките.по електрически път с датчик на 0.5 ще освобождава.
                          и при пуснат педал на гастта.

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

за да остава ттурбината развинтена
                          алфа 75 1.8 карбове

Comment

факир ....евала ....направо ме изпълни ..е това съм забравил с времето да седнеш и да направиш нещо с кеф както се казва ..и на спокойствие. ще следя темата и ще се радвам да видя колата на живо
                            75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                            kavasaki zzr-600 100 жребеца
                            147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

права каквото мога и се надявам да е успешно творение.а аз трудно се отказвам и ще докарам работата до край.евала на всички дето притежават тези красиви коли.
                              алфа 75 1.8 карбове

Comment

Working...
                              X