If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колата е в процес на донастройки.иначе нещата станаха добре.тръгна прилично.все още не мога даа се оправа с гаста, по точно с испаритела.за съжаление ще се кара и на газ.-----по евтинко ее
Имам питания:
Защо ползваш ръждива тръба
Защо имаш 90 градусови ъгли
Защо слагаш турбо на газова... знаеш че няма пълно щастие и шанса да стане като хората е много минимален
На някой снимки има гейт, после няма... къде е гейта?
2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
не намерих тънкостенна никелирана.в мотомания продават такива абсолютно скапан боклук. самата тръба е проект за настройка и ще бъде заменен с интеркулер по късно.явно и кутията пред карбовете
днес съм доволен.тръгна и на газ.още малко занимавка и е готова за катаджий.
сега остава да и смена ауспуха и я пускам по пътищата на българия.днес и врътнах 50 км---доволен!!ама няма гърнета --само тръба до средата на купето-ха ха.това остана и един спортен филтър, че за друг няма място.въобще не и пречат 90 градусовите ъгли.караш със сто-даваш газ и ---хоп мощност. разликата от преди е осезаема.не се права на интересен но съм доволен от постигнатото. и бялата ще я почна--- пък нека и е лошо.важно е на мен да ми е хубаво като седна зад волана.
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:10 ----------
кутията Венци я уплътних със силикон.ма много бавно изсъхна-24ч за неделя мисля,че няма да е готова с аспух и филтър и още малко жици трябва да нвържа,че отива при 0.7-0.8 бара ако се заплеснеш;а това не искам да се получава.мисля да я пусна да се ежи до 0.5 и край .да не станат някои фалове.само има пукане в аспуха като и пусна гаста , даите идея от какво е
факир ....евала ....направо ме изпълни ..е това съм забравил с времето да седнеш и да направиш нещо с кеф както се казва ..и на спокойствие. ще следя темата и ще се радвам да видя колата на живо
права каквото мога и се надявам да е успешно творение.а аз трудно се отказвам и ще докарам работата до край.евала на всички дето притежават тези красиви коли.
Comment