If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
alfonso.,ако мислиш да се занимаваш с турбиниране пиши да ти кажа всичко
ще направа снимки,но вярваи ми да стане както трябва ми трябваше много време и много ядове ---за пари да не говоря.сега ми е гот, но ми скапа нервите до като я подкарам
днез я поразходих--до 3000 оборота я карам щото правих ремонт на мотора,и не искам да я ръчкам.върви много добре.няма нищо общо с обикновена 2-ка.дано и за напред е така.
---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:55 ----------
ако всичко е наред ще турбинирам на пролет и 1.8-цата
Ахахахахахах класика ми тогава да стискаме палци всичко да е на ред и на пролет да има още една съсссскаща
Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE
Радвам се, че бабата е отново в движение
Дано от тук натам да нямаш сериозни проблеми. Тези дни със сигурност ще направим сектантска сбирка, за да ни покажеш колата на живо най-накрая. И този път, който не си "носи" 75та няма да бъде допускан
тъй като аз притежавам само части от 75-ца, предполагам да ги нося....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
ще пусна снимки след някои ден, че са на телефона на сина ми.
вече колата е с всички документи и се разхожда в София.смених и платната на ускорителните помпи, че протекоха днес.
ще пусна снимки след някои ден, че са на телефона на сина ми.
вече колата е с всички документи и се разхожда в София.смених и платната на ускорителните помпи, че протекоха днес.
Утре ще кача всички снимки за да ги видите
Който го няма в главата го има в краката , а там е ГАЗТА!!! Алфа Ромео 75 2.0 Турбо
вероятно колегата DA FUSE е забравил принципа на карбуратора и механичната помпа..макар че съм имал мазда 626-с карбуратор и ел помпа външна под резервуара и спомена ми за нея е като отседне иглата на карбуратора постояннно преливаше ..и много ме изнерви докато успея да я поправя
Ами колега, по принцип турбо-карбуратор, двг-тата работят с ел помпа, защото когато се вдигне над налягане в поплавковите камери, то става по-голямо от налягането на бензина и може дори да започне да връща в резервоара. Аз даже се чудя как въобще си я подкарал? Можеби, ако не си я карал дълго време в бууст да е стигал бензина и след това да е допълвала в режим без бууст...
колега , турбоделтата(жулиета)е с помпа(механична) без регулатор, на бензина.и върви много добре.на това разчитам и аз.а, и не се оплаква от недостиг на бензин.може да похарчи за 10км близо 2,5л бензин-демек 25/100(говора за моята),вече е пробвана как харчи , по тази причина се кара комплект с газова уредба.ако я караш нормално си е към 10-11 ---само за извън софия говора.
ако е читава помпата проблеми няма.за връщането в резервоара е немислимо,помпата има два клапанана.единия е от засмукването от резервоара, а другия на изхода за карбовете,незнам какво налягане трябва да ги пребори,но не и налягане от която и да е турбина.обратно гориво към резервоара няма ,така че бензина може да излезе само през аспуха.помпата дига налягане до0.7бара-колата се кара 0.5----разликата стига.за карб е необходимо и0.2 да работи .вероятно при буст иглата на поплавъка стои постоянно отворена,за да се пълнят,щото и добре се празнат.при нормално каране иглата затваря и бензина чака да падне нивото да влезе в поплавковата камера пак.
Comment