If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
искам да запитам. някой знае ли??напоследък се засичам една ЧЕРНА 75 С надпис на задния капак-класик беге върти се все на околовръсното и горубляне+
благодаря предварително
Това е колата, в която е старият ми шестак
Първо беше на Цецо от Русе. После дойде в София при един човек, после попадна в Стефан. Първоначално беше туин спарк, след това беше 2.5, а сега в нея тупти "онзи агрегат" с неповторимия звук
Потвърждавам, колата е супер! Миналата седмица се возих. Бай дъ уей, преди да забравя, Стефан има една водна помпа за 2.5 - 75-цов двигател на 200-300к.м. за продаване като и иска 80 йинта а я е взел след 3 месеца издирване за 160, та идеята е ако на някой ще му свърши работа, да не чака и търси като гламав.
тази 75ца наистина ли е V6 ,на мен ми се струва че е 2.0т.спарк,номера и да не е С1358, и на стъклата на задните врати пише CLASSIC CARS. ако наистина е шестак значи не дава газ или ми гледа сиира, два три пъти се подгонваме на околовръсното,но много малко ми дърпа,а аз съм с 1.7 на газ,иначе 75та е уникална.
тази 75ца наистина ли е V6 ,на мен ми се струва че е 2.0т.спарк,номера и да не е С1358, и на стъклата на задните врати пише CLASSIC CARS. ако наистина е шестак значи не дава газ или ми гледа сиира, два три пъти се подгонваме на околовръсното,но много малко ми дърпа,а аз съм с 1.7 на газ,иначе 75та е уникална.
Доколкото знам колата е v6,но стъпките на тампоните са преправяни и не и давали зор,но това беше преди
Радо, това твърдо е колата, в която от около месец работи стария ми мотор.
А той Стефан, май не пише тук във форума или греша... Ако пише и чете, да пусне една тема за колата. Много ми е интересно какво се случва, а и снимки така в повечко, да плакнем окото.
1986 Alfa Romeo Sprint ex.
1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
1999 Citroen Saxo 1.0 Never Give Up! Just keep walking... ®
Алфист без 75 ца ,е като воиник без пушка 2 съм имал и нема да си простя никога ,че си продадох последната стрела ,когато си купих първата 155 ца .В момента търся под дърво и камък да си купя пак добра 75 ца.
ее това ми хареса ....за войника де .
а свястна 75 имат шанса да си вземат много малко хора -късметлии.познавам няколко .повечето трябва да хвърлят голям труд на станат стегнати коли.други похабиха вече няколко купета......
но все пак на ендурото се видя какво може колата ...преби няколко съвременни коли и накрая дори си свърши накладките
айде със здраве да си я кара тая пич черната 75.
ее това ми хареса ....за войника де .
а свястна 75 имат шанса да си вземат много малко хора -късметлии.познавам няколко .повечето трябва да хвърлят голям труд на станат стегнати коли.други похабиха вече няколко купета......
но все пак на ендурото се видя какво може колата ...преби няколко съвременни коли и накрая дори си свърши накладките
айде със здраве да си я кара тая пич черната 75.
ии няма алфист дето недава газ
абе да ви кажа има доста читави 75-ци които се продават в Гърция...човек ако е мераклия може да намери добра кола, а и аз искам
ето една такава на 80 000 км за 1500 Евро...едвам се сдържам
Comment