евала
Известие
Collapse
No announcement yet.
Още една Alfa Romeo 75 3.0 24V
Collapse
X
-
Днес малко развитие...минахме ГТП, варела официално може да се пречка по пътната мрежа.Покарах я до пункта за ГТП и обратно, колата загря хубаво. Пуска си перката, бързо сваля температурата, екстра. Уреда за температурата на таблото е точен, показва може би 1-2 градуса повече от лаптопа. Температурата на маслото стига малко над 90 градуса, на място 95...всичко е ОК. Понеже и предните и задните гуми дразнещо закачаха в калниците, се взеха правилните/фераристките мерки и съм адски доволен от резултата, за което и прилагам снимков мат'рял.
П.П.
От колегата Ваклин/Спецназ/ грабнах някои неща на път към София - керамични плочки за съединителя, някаква лъскава топка за скоростния лост...и джантета Зендер, 16',5х98, 8j, ет 25
Comment
-
Евала, Пламене! Изрязаните вежди са станали много по-добри от недоразумението, за което ти отнеха толкова време преди. Днес се проявихме като задружна банда и гледам резултата е на лице.
Хайде новото каре, час по-скоро да се завърти с правилните обороти.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от tuxgt Покажи съобщениеСупер е бат Пламенски. Готов си да тествате. Аз днес взех поръчката. Искам вече да я видя/чуя в движениеТоя уикенд твърдо е нарочен за тестов, така че ще се чуе и ще се види...
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеЕвала, Пламене! Изрязаните вежди са станали много по-добри от недоразумението, за което ти отнеха толкова време преди. Днес се проявихме като задружна банда и гледам резултата е на лице.
Хайде новото каре, час по-скоро да се завърти с правилните обороти.
Засега старото каре се държи на магия...нека Пепи да направи и тампоните за скоростите и ще
се сменят заедно с карето...
И събота/неделя тестове по Бухово, заповядайте
Comment
-
Ема не пейне ли флексо, не се решават бързо проблемите.....
Абе тия скоби за капак държът ли добре предната броня?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Понеже вече не се трае от мерак, минах днес пак към Пепи и колата. Имаше запушен маркуч на чистачките - вече и те бачкат. Сипах тунджа догоре. Зареди 42,5 л. , като в резервоара сигурно се пличкаха някъде около 2 литра. Та резервоара се е получил около 44-45 литра, каквато беше и идеята. Смених някоя друга крушка и всички светлини бачкат, като само за задната скорост бачка само едната светлина. Много ми се тества на Бухово. Сигурно ще е събота следобед, че преди това имам други задачи. Някой беше казал, че през последния уикенд имало над 100 човека там...ако е някаква дива гъчканица, ще е проблем...Ясно, че преобладаващо са били кибици, ама...
Comment
-
поммисли дали да не пробваме едно пътуване до ....сапарева баня.вместо до бухова че времето е хубаво и ще е супер гъчканица там-бухово.ще се разберем утре.колата се кара прилично и аз направих едно бързо кръгче днес.дано и тестовете минат добре.75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
kavasaki zzr-600 100 жребеца
147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54
Comment
-
То и аз си мислех за Сапарева баня и съм ОК, но доста приятели /Деян, Пепи, Жоро(който урежда КОНИ), Данчо от Вентура и др.) проявиха интерес да позяпат и да врътнат и по кръгче. А Сапарева баня по карта е на 60км., Бухово на 33км. Повечеко бензинец ще трябва да изгорят до банята...
Comment
-
Оооо има едно широко, доста по-дълго от правата на Бухово. Например 200м дълго и 30 широко. Трябва да се допитаме до местните агенти какъв е статуса там в момента. За такива тестове там не е зле, защото ако нещо се строши има ширина да се лъзгаш по корем и после да си гониш колелата по поляната.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Тоя пА, тооо па... все едно не помниш последния път по кое време на денонощието с Деян се гонихме (но не пеш) около една кола на паркинга....
П.С. Пратил съм и-мейла до съветската интергалактическа агенция. Чакаме отговор. Утре бъди готов да проведеш по мой сигнал телефонен разговор през часовите зониAlfa Romeo 75 24V
Comment
Comment