Известие

Collapse
No announcement yet.

Горд собственик на алфа 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Едно бързо питане,така и така ще става асматичка,може ли да си заплюя изпускателния колектор,ако няма да ви трябва разбира се.В прочем каква ще е съдбата му,продава ли се,че заради него ГТВто ми стои още с карбураторите,а спарка ми стои на масата готов за спускане в коша.
    Сори за спама
    Last edited by pe6kata212; d.m.y г., 11:20.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
      Едно бързо питане,така и така ще става асматичка,може ли да си заплюя изпускателния колектор,ако няма да ви трябва разбира се.В прочем каква ще е съдбата му,продава ли се,че заради него ГТВто ми стои още с карбураторите,а спарка ми стои на масата готов за спускане в коша.
      Сори за спама

Януари месец ме сети след средата му за да съм минал технотеста и са твои колекторите
      Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
      Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
        Януари месец ме сети след средата му за да съм минал технотеста и са твои колекторите
        Жив и здрав да си,и дано всичко върви безпроблемно.
        Ще се чуеме отново
        Успех

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...6&postcount=47

Пичове дайте една такава планка че не ми се занимава да я правя
          Attached Files
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Батки, ще минавате на инжекцион от 155, ли?
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Малко подаръци за колеги и приятели
              http://clubalfaromeo.com/forum/showt...59#post1148259
              Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                Батки, ще минавате на инжекцион от 155, ли?
                Нещо такова... по добре изглежда
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showp...6&postcount=47

Пичове дайте една такава планка че не ми се занимава да я правя
                  Мола помогнете ако можете с тая ламаринка

Comment

Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
                    Мола помогнете ако можете с тая ламаринка
                    Коя точно, че не се ориентирам, и от кой мотор трее да е, да порова в събота, мое да имам.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Кои са основните разлики в инжекциона на 155 спрямо този на 75, изключвайки бобините разбирасе...?
                      Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                      Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• Тези дни дано да пристигнат и буста и кужуха на турбината и се свършва с необходимите елементи за колата е седалки и колани ще се вземат естествено но чак март април по рано не са и нужни
                        Тръби и колена за испускателните колектори още не сме харесали но за тях и време има .
                        След отварянето на двигатели или по точно казано Весо го направи на съставни части поне ме зарадва , че всичко е перфектно в него , но ще сменим сигментите за всеки случай с нови ревизира се както трябва без са се спести и стотинка .
                        Токича изпъна вече почти колата , все пак евала като се знае че няма елемент пропуснат от градушката която е минала през колата ни .
                        Е това е което за сега мога да споделя с вас !

---------- Post added at 01:08 ---------- Previous post was at 01:06 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        Коя точно, че не се ориентирам, и от кой мотор трее да е, да порова в събота, мое да имам.

Виж 3 4 мнения по нагоре на Вегата е има и снимка

Comment

• За кутията докато не съм забравил
                          Търси от 6 цилиндрова 75 или ГТВ6(дори и 2.5 да е ще използваш твоя шпер,2.5 е с отворен диф).Не ти трябва правозъба.
                          Бай Нас от Първенец прави един странен включвател и става подредена.Компонентите струват не повече от 30 лева.Ако се напъна мога да го навия да направи още един.
                          А при проблем с поничките можеш да пробваш Ферариста да ти направи полиуретанови с втулки.Тоя човек няма нещо,което да не може да направи от Поли.(макар,че Митака разправяше,че на Маргаритис е с стоковите.
                          155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
                          1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
                          GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
                          ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

• На мен ще ми е интересно да видя снимка на този превключвател.
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от AnastasKOSTOV-REX Покажи съобщение
                              За кутията докато не съм забравил
                              Търси от 6 цилиндрова 75 или ГТВ6(дори и 2.5 да е ще използваш твоя шпер,2.5 е с отворен диф).Не ти трябва правозъба.
                              Бай Нас от Първенец прави един странен включвател и става подредена.Компонентите струват не повече от 30 лева.Ако се напъна мога да го навия да направи още един.
                              А при проблем с поничките можеш да пробваш Ферариста да ти направи полиуретанови с втулки.Тоя човек няма нещо,което да не може да направи от Поли.(макар,че Митака разправяше,че на Маргаритис е с стоковите.
                              Колега дай малко снимкa ако можe
                              Last edited by vegatta; d.m.y г., 17:06.

Comment

• Хора, с ти кардани не знам каква е схемата.

МАргаритис караше с гумени карета, видях ги и говорих с един от механиците му.
                                Няма полиуретани няма чудесии

Отделно има един човек на име Алваро Секо, който се състезава с Алфета ГТВ 2.0 и той е с нормален кардан, а кара на рали.

Според мен ако е направен кардана както трябва, сменени са всички карета, тампони на мотора скоростната кутия не би трябвало да има проблем.

Та нали червената 75ца на Вентура гараж дава достойни времена на Калояново и е почти сток?!

Венци да разкрие как е там кардана
                                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                                X