Известие

Collapse
No announcement yet.

Горд собственик на алфа 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• При мен с размер 225/40/16 и офсет 26/и той е важен и то много!!!/ на моменти леко опира гумата в прага, при навит докрай волан. 200% съм убеден, че ако се отиде на по-голям размер гуми като диаметър и ширина, неминуемо ще опира в прага...тия 225/45/17 нема схема да се съберат. С раздувка, вертикално ще влязат, но при навиване на волана ще закачат праговете. И аз си мисля как да натикам по-големи търкала...ама не съм го измислил Иначе е изкушаващо 225/45/17 - това е с 45мм над стандартния диаметър, 22,5 мм като радиус...който ако се коригира с презацепване на торсионите за да се свали колата надолу, предницата ще стане бетон...

Comment

• ако трябва ша играят флексове ама трябва да могат да влизат тия джанти с тия гуми
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Не може ли да мине канали по червен шприц, пък после да си направите раздувките и да я боядисате Пък може и с раздувки да ви пуснат какво толкоз... Питайте най-добре.
        2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Днес си говорихме ето за това:
          http://emk-33.com/shop/product_info....ducts_id=19879
          Не знам като радиус как биха паснали. Веднъж отидих със 75 до ЕМК33, но нямаха наличност - не можах да пробвам как биха застанали на колата.
          А едни такива джанти са точно каквото трябва:
          http://www.bggumi.com/eshop/productinfo/7/15033098/
          Обаче цената е...

Comment

• Пламене стига с тези сутеньорски джанти хи хи хи хи

Сериозно по темата, според мен поради специфичната дъга на задните вежди с прав участък не мисля, че ще се намерят пласмасеняци които да паснат.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
              Пламене стига с тези сутеньорски джанти хи хи хи хи

Сериозно по темата, според мен поради специфичната дъга на задните вежди с прав участък не мисля, че ще се намерят пласмасеняци които да паснат.
              Ако някой ми ги подари, обещавам да се срамувам заради сутеньорския мотив, хахаха

Заради напреднали кариеси и граноломи по всички вежди - задни и предни, ще има лечение с флекс И после и издънени пластмасови легени ще паснат...мамка им и раздувки, писна ми да ги мисля!

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                Днес си говорихме ето за това:
                http://emk-33.com/shop/product_info....ducts_id=19879
                Не знам като радиус как биха паснали. Веднъж отидих със 75 до ЕМК33, но нямаха наличност - не можах да пробвам как биха застанали на колата.
                А едни такива джанти са точно каквото трябва:
                http://www.bggumi.com/eshop/productinfo/7/15033098/
                Обаче цената е...
                Махни колега и мен ме кефят , ама и цената е за Европейци , остава ни
                Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
                Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Колеги предавам се продава се на части или цялата , ако я иска някой оборудването съм го обещал вече
                  Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• за мен изпускателните колектори и долните носачи,цена на лично или на 0896594769 Пешо
                    Благодаря.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Аййй кво стана, бе? Ще те тепам!
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Ало ало, да не е първи април. Я да се стягаш... никакво отказване
                        2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Надявам се да се шегувате ! иНАЧЕ МИ ЗАпазете халогените,но дано си промените решението
                          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                          sigpic
                          Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                            Надявам се да се шегувате ! иНАЧЕ МИ ЗАпазете халогените,но дано си промените решението

Дай тел или 0878 75 15 97 и сега става

Comment

• Действайте и не се опърдявайте!
                              За мен радиатор като твоя, НО НЕ ТВОЯ! Твоя ще си бачка на колицата, на която ще и се радваш мнооооого време
                              Ще ти дойде дълъг диферециала от 2,0 ТД, а за мен е екстра - ако нямаш други планове за него, бих го взел. Всъщност, ако наистина я докарате към 200 коня и нагоре, този диференциал би ти вършил работа - не го давай!

Comment

• Колеги много малко неща са в състояние да ме откажат от проекта и от точно тази алфа , все пак не е фиат .
                                Направих експеримент за да видя дали ще искат да оглозгат или ще се пробват да ме откажат за което .
                                благодаря ви !

Та да повторя Не се продава за нищо на света .

Comment

Working...
                                X