Известие

Collapse
No announcement yet.

Горд собственик на алфа 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• хахах аз пръв се издъних,и ще си нося последствията хахах
    Успех колега,ще следя с интерес развитието на колата.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
      хахах аз пръв се издъних,и ще си нося последствията хахах
      Успех колега,ще следя с интерес развитието на колата.
      Мисля никой не се изненада СКРАПЕР УЖАСЕН!!!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• И аз ви обичам
        Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          Мисля никой не се изненада СКРАПЕР УЖАСЕН!!!!!
          Опппп

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...35#post1154035

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Лош си батка пича просто деби ако бях сериозен той откъде да знае
            Благодаря на всички пак които ми звъннаха да ме откажат макар че не знаеха че проверявам нещо .

п.п. Нено ела да те напие в Пазарджик време е
            Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 20:15.
            Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Вегата преди около седмица монтира на една японка от този модел съединител и пича още с качването си в колата след ремонта се опита да му счупи кокалите и като слезна каза че е доволен .
              Кара с него около 20 дена вече и казва че няма нищо общо с преди , а и не приплъзва както доста хора го очакваха .
              Колата е стокова и пасна с нови отвори перфектно 222 мм керамичен диск .
              Тези дни след като и Декстър ме зарадва , че ми пуска част от поръчката ще свалим и моя за коване на керамика , а после ще видим

Comment

• Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
                Вегата преди около седмица монтира на една японка от този модел съединител и пича още с качването си в колата след ремонта се опита да му счупи кокалите и като слезна каза че е доволен .
                Кара с него около 20 дена вече и казва че няма нищо общо с преди , а и не приплъзва както доста хора го очакваха .
                Колата е стокова и пасна с нови отвори перфектно 222 мм керамичен диск .
                Тези дни след като и Декстър ме зарадва , че ми пуска част от поръчката ще свалим и моя за коване на керамика , а после ще видим
                Spetsznaz сори,че ти цапам темата,но как така е монтиран преди СЕДМИЦА,пък вече 20 ДЕНА карал с него!!!
                Евала ти за ентусиазма и нервите,продължавай смело напред!
                П.С модераторите ако преценят нека изтрият този пост!
                0892 488 330-Теодор
                Alfa Romeo 145 3.0 24V
                Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Повече са от седмица бре сега гледам кога ми е платен по фактура

Comment

• давайте бре ...стига събирате части ....вегата дане се ослушва и да дава напредддд.турбини ..глави ...съединители ....ади де ....че ме сърбят пръстите да видя как ще се врътка гъзинката ии.....
                    75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                    kavasaki zzr-600 100 жребеца
                    147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Вчера дойде цялото окачване от Декстар и следва Вегата да го монтира .
                      Благодаря за експедитивната работа на Декстар и за всички елементи който ми изработи .

Comment

• Проекта върви бавно но върви и какъв тим сме без да сме с екипировка и облекло на тим , за това поръчахме шапки и гащеризони с логото алфа ромео .
                        Освен това поръчах и комплект радио станции с ВОКС режим за директна работа без използване на трубката все едно ползваш телефон , за моя изненада работят перфектно и с външна слушалка и микрофон , ако излезнат читави ще поръчам още за всички от екипа !
                        Надявам се че всичко ще продължава както до сега и колата да ни радва всички .

Comment

• И малко части като дебитомер , дросел , радиатор , ....за продан

Comment

• Пичове промоция реших да ползвам поръчкова гарнитура и отпада идеята която имах в началото за сандвич гарнитурата така че имам две излишни гарнитури / не разпечатвани нови / на цена 35 лева за брой става за 75 и 164 2000 тс / , а планката ще реша в понеделник дали да я пускам след като каже майстора по гарнитурите дали ще я ползва тя става и за 155 тс

Comment

Working...
                            X