Известие

Collapse
No announcement yet.

BodyKits/Wheels/Audio - набляга се на третото ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: 75ts

Първоначално публикувано от 75ts
    спок бате лепена каса нема как да се фане без винтове - те се махат преди тапициране
    хайде тогава да ти дам 1 задачка малка - как би я хванал ти при положение че знаеш че : мдф - плоскост =110 х40х3.8!!!-дебелина на материала , като имаш в предвид ,че има и средно парче , разделящо двата обема . със заден наклон 47 градуса за седалката
    само не ми казвай за дюбели за дърво и разни сглобки от рода на шведската , защото не ми се бърше монитора след това , а ако просто искаш да се базикаш казвай - започвам веднага :P
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от charmario
      Първоначално публикувано от Cvetelin
      Първоначално публикувано от charmario
      Именно заради плътността и дълбочината на обема ти препоръчах Magnat. Ей тоя ще събира погледи : http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =23&f=4078
      тоа па магнат такова дърво и така дрънчи...
      земах един да го пробам в колата да го купя .. дрънчи ужас ,....
      всеки голфаджия си зема магнат или тъндър ...ю
      Първо - не знам за какви голфаджии говориш. Второ - къде сложи Магнат и Тъндър под един знаменател (което явно говори за това колко разбираш). В интерес на истината споменатия в линка Магнат не съм го чувал лично, така че нямам право да споря за него. За марката обаче мога да ти кажа, че си много далеч от истината, защото такъв звук съм чувал от нищо и никакви говорителчета (десетки), че погледа ми се е премрежвал от силата на баса. Така че да си правиш изводи за една марка от един-единствен модел, поне според мен, е много погрешно...Камо ли да се сравнява с Тъндър. Все едно да сравниш Алфа с Москвич - еми просто няма място за сравнение...ааа...има, бе - и на двете фирми автомобилите са с четири колела.

Бате - съжалявам че го казвам - колкото и да не ми се иска да го казвам , но за съжаление не си много прав

магнат ултра - JEC и тъндър ги правят в една и съща фбрика - ползват едни и същи схеми и части - гадни китайци
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

А и обема на куфара ми се струва малък за тези баси,иэчисляван ли е или е едно към......
        ти обаче ме кефиш дали не спря да .....ш ти как мислиш дали съм ги смятал или не ?

Comment

75ts

ти обаче ме кефиш дали не спря да .....ш ти как мислиш дали съм ги смятал или не ?
          Ми бате не се бъзикам а просто питам,щото ми се струва че мн взе да се вживяваш,и го искара върха на технологията.Нали твоя човек го е правил,са излезе че ти си го правил,разбрах колко си го сметнал,неразбрах защо ти е наклона 47 градуса за не стърчи ли кво ,не намирам нищо общо с звука.
          http://www.vbox7.com/play:4e311cd4
          гледай това пич и помисли колко требе да сглобяваш още,па тои скоро сам ще си признае кои е
          75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
          75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
          75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
          75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

А тва случайно да е на БОБО бИгачката ???? :P
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v 140hp '04 The new Mistress
            Alfa Romeo 156 1.9JTD 8v 105hp '98 еx

Comment

Ми бате не се бъзикам а просто питам,щото ми се струва че мн взе да се вживяваш,и го искара върха на технологията.Нали твоя човек го е правил,са излезе че ти си го правил,разбрах колко си го сметнал,неразбрах защо ти е наклона 47 градуса за не стърчи ли кво ,не намирам нищо общо с звука.
              http://www.vbox7.com/play:4e311cd4
              гледай това пич и помисли колко требе да сглобяваш още,па тои скоро сам ще си признае кои е
              па сега те разбрах колко разбираш ти от музика щом питаш ще ти кажа защо ти е наклон на касата - 2 са основните причини
              1 за да прилепне до седалката по-добре и да не се клати
              2 питаш за какво е тоя наклон - знаеш ли защо не трябва да има ъгли =90 градуса и какво се случва с вълна попаднала в такъв ъгал ?
              май не !
              за обема на касата - то едно към гйотери никога нищо не става бате - само че няма кой да види добре - как точно видя че касата е малка ? окомера май много добре си го развил а ? - как може да сравниш 750 литра багажник със 250 ? май май окомера нещо ? не лови
              и за каси даже и не си мисли да ми правиш забележки - и срещу мене да бягаш пак няма ме стигнеш
              за колицата на бобо какво трябваше да видя че нещо не те разбрах като хората ---- че е много голяма ли и му заема цялото багажно помещение ?
              а щях да забравя май и не си прочел какво съм написал - казах че само е започнато и не е довършено - кой моя човек бре бате - моя човек е клиента който плаща .
              както винаги и сега пак обърках ъгала за което искренно се извинявам не става дума за 43 градуса , а за 73 извинявам се

орязах я малко да не те обидя

Comment

тая тема е за новия раздел

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ми бате иначе си пич,ма си малко нервен което води до мн грешки в твоите приказки.Значи наклона си го дал спрямо размера на облегалката,как ли пък точно си паснаха,ако си смятал обема. Думата- КАСА нема нищо общо с твоя куфар,може да не я иэползваш вече ,никой никаде не говори че има ъгъл 90 градуса,багажник на 145-ца са виждали всички,аз не сравнявам багажници,говоря за обема на куфара не на багажника,мислим си търсиш поводи за следващото мнение,ето ти достатъчно. От мен успех занапред.

Comment

Ми бате иначе си пич,ма си малко нервен което води до мн грешки в твоите приказки.Значи наклона си го дал спрямо размера на облегалката,как ли пък точно си паснаха,ако си смятал обема. Думата- КАСА нема нищо общо с твоя куфар,може да не я иэползваш вече ,никой никаде не говори че има ъгъл 90 градуса,багажник на 145-ца са виждали всички,аз не сравнявам багажници,говоря за обема на куфара не на багажника,мислим си търсиш поводи за следващото мнение,ето ти достатъчно. От мен успех занапред.
                    хаааа как обичам да си говоря с тебе - хайде и това да променим - ще го кажа така ''бас кабинет '' верно че не е щайга за домати и наистина е затворена херметически - това в каса няма как да стане .
                    За пасването - явно че никога не си ползвал шаблон и не знаеш как се работи с него - иначе нямаше да ми ги приказваш такива ........
                    Попитах те 2 неща до сега не си ми отговорил на нито 1 от тях ,
                    пак ще ги повторя ако си ги забравил
                    1 как би я сглобил ти касата без винтове - мързи ме пак да пиша - погледни по- горе
                    2как сметна че обема е малък за кабинета ?- коко литра е според тебе ?
                    или ти е много трудно да ми обясниш ?

еее без малко да забравя пита ме за какво е наклона и аз ти казах - ако няма наклон какво ще е то ?- мисля да е паралелепипед а ?
                    - можеш ли да кажеш колко прави ъгли има 1 паралелепипед ?

хайде по физика си ми ясен - не си влизал в час , ма сега не ми казвай че и по геометрия си забравил да влезнеш

Comment

господа модератори - нещо не мога да качвам снимки

Comment

75ts

1.Ами измисли го нали, си спец по всичко, ако кешиш мое да те светнем :P
                        2.обема ти е 148,05литра
                        3.прави ъгли 24
                        са колко ще ми пишеш нали нема да ме оставиш на поправка че ще ми е за 5-път Аз немам средно ти за ква физика и химия ми говориш

затворена ли ти е отсекаде кутията,баса май ти е 150 ,ако не се лъжа ако си послушен може да ти пратя некоя снимка,на подобно на твойто с 4 баса не за кола,винтове има само на басовете,но съм го правил преди 8-9год и вече не ми се занимава,и не е мръднало 4х100

Comment

ами не те знам каква каса си правил и как си я сметнал ма нищо верно няма в твоите сметки

не съм спец по всичко - само по музикалните въпроси - занимавам се достатъчно дълго време с това за да знам доста за тях.

за 148 литра кабинет - може само че трябва да е Ф.И-на обаче няма да ти показвам каква колбасточна история се получава тогава , с какви фазови изкривявания и абсулютни закъснения -общо взето няма звук - има разпад ---- този бас работи добре в затворен обем

за винтовете мисля че ти обясних вече - повече от половината ще се махнат - въпреки че в 38 мм MDF изобщо няма да бият мечки

Comment

75ts

Моя обем не е затворен иэцяло,не помним кво слагах обаче на кво фи и на каква дължина.

сори но не ми стана мн ясно от снимките какво искаш да покажеш неможем да пратим дотам

П.С.Аxа сxванаx нещо а какъв е сектора на 5-снимка най в ляво

Comment

Пуснато на: Чет Май 31, 2007 4:11 pm Заглавие: 75ts

--------------------------------------------------------------------------------

1.Ами измисли го нали, си спец по всичко, ако кешиш мое да те светнем
                              2.обема ти е 148,05литра
                              3.прави ъгли 24
                              са колко ще ми пишеш нали нема да ме оставиш на поправка че ще ми е за 5-път Аз немам средно ти за ква физика и химия ми говориш

Жива да не бях
                              бате казах ти <че не четеш правилно и там ти е проблема -гледай сега

де ги измисли 2-пъти повече не знам - може само ако са 2 сандъка - както е в моя случай ма аз питах само за 1 паралелепипед :P
                              до тука си с 5 поправителни

Comment

Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 5:27 pm Заглавие: 75ts

--------------------------------------------------------------------------------

Моя обем не е затворен иэцяло,не помним кво слагах обаче на кво фи и на каква дължина.

сори но не ми стана мн ясно от снимките какво искаш да покажеш неможем да пратим дотам

П.С.Аxа сxванаx нещо а какъв е сектора на 5-снимка най в ляво

такааа - сега на 5-тата снимка съм ти показал работния обем там пише че работи в 59 литра сега ще ти покажа какво пише и в книжката и ще ти направя 1 простичка сметка за да не са ми голословни сметките и повече не възнамерявам да пиша по тази тема че ми писна . гледай сега

Comment

Working...
                                X