Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за този радардетектор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами интерисува ме импулсното засичане , и мисля че по-ефтините нямат? Това "инстант он" , това ли означава?
    Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
    Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
    Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

-

аз ползвам руски савер и никак не е зле
      0888515205

Comment

Първоначално публикувано от manolito
        Ами интерисува ме импулсното засичане , и мисля че по-ефтините нямат? Това "инстант он" , това ли означава?
        Да
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Yon
          Първоначално публикувано от Boby
          И да питам нещо Радардетектора разрешен ли е за ползване или не?
          Не е забранен, защото сам по себе си е САМО един приемник на вълни с определена честота.
          ОК,мерси за отговора.До сега винаги когато ме спираха гледах бързо да го сваля да не го видят
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Незнам ама аз имам Cobra XRS-9930 12-Band Radar/Laser Detector вече година и вече си е избил парите много сам доволен от радара

вище го тук : http://www.youtube.com/watch?v=hRX4aJ0bB24 /// http://www.youtube.com/watch?v=wRcN1HytgJ0
            === Alfa Romeo 146 1.3 - Boxer 1996 г. ===

Comment

Аз имам кобра 9330 за 5 месеца ме е спасявал 3 пъти, но тъй като наще кукери се узучиха и си даржат радарите изключени и така ме прецака и сега си чакам вече постановлението 2 месеца за превишена скорост с 40км/ч в населено място май не е много добре
              sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

Темата е много стара, но ще я извадя от забвение.
                Кажете за някой модел радар дедектор, който да лови мобилните камери, НЕ СТАЦИОНАРНИТЕ. Повечето от тях трябва да са на Х-обхват, но май не са нарочно въпреки, че са минали на метрологична проверка

Comment

На Х-обхват са!Това реално са старите ТR-4 с монтирана камера!
                  Last edited by stu; d.m.y г., 20:25.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                    На Х-обхват са!Това реално са старите ТR-4 с монтирана камера!
                    Това е така, но антирадарите не ги ловят. От КАТ ги правят с леко изместен обхват точно заради радардетекторите

Comment

Всяка сутрин ги ловя на Х!С Белтроникс V995!

Comment

Всяка сутрин ги ловя на Х!С Белтроникс V995!
                        Мобилна камера? От какво разстояние. Моята Кобра мълчи

Comment

Ти от къде си сигурен, че им е включен радарът?Почти винаги ги ползват на импулсен режим когато видят някой засилен и после изключват.Най вероятно затова радарът ти мълчи.Няколко пъти съм спирал на 6-700 метра преди тях за да пробвам дали ще ги лови, и от там знам , че само стрелкат и изключват, като рядко се е случвало да забравят радара включен и през целия път ми пищи на Х.

Comment

Ти от къде си сигурен, че им е включен радарът?Почти винаги ги ползват на импулсен режим когато видят някой засилен и после изключват.Най вероятно затова радарът ти мълчи.Няколко пъти съм спирал на 6-700 метра преди тях за да пробвам дали ще ги лови, и от там знам , че само стрелкат и изключват, като рядко се е случвало да забравят радара включен и през целия път ми пищи на Х.
                            не знам, ще видим. Аз вече няколко пъти съм се обаждал на 112 затова, че не поставят знака правилно, а го слагат опрян на земята

Comment

Аз съм със Снупър. Беше ми предоставен любезно от наш, форумен разбойник, дето разбира от тия работи. Тогава беше на цена от около 330 лева, но ми не спестил поне три книжки. За седм години се е доказал.
                              Освен това ме е направил по-дисциплиниран с времето. А и дисциплинирам околните, та си е един добър уред.
                              Засича за сега всички бандове на радиовълните, плюс лазерите. Много умно добиче, а освен това и с блестяща изработка.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Аз съм със Снупър. Беше ми предоставен любезно от наш, форумен разбойник, дето разбира от тия работи. Тогава беше на цена от около 330 лева, но ми не спестил поне три книжки. За седм години се е доказал.
                                Освен това ме е направил по-дисциплиниран с времето. А и дисциплинирам околните, та си е един добър уред.
                                Засича за сега всички бандове на радиовълните, плюс лазерите. Много умно добиче, а освен това и с блестяща изработка.
                                Цветя и бонбони не пия
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X