Ами интерисува ме импулсното засичане , и мисля че по-ефтините нямат? Това "инстант он" , това ли означава?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво ще кажете за този радардетектор
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от YonПървоначално публикувано от BobyИ да питам нещоРадардетектора разрешен ли е за ползване или не?
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Незнам ама аз имам Cobra XRS-9930 12-Band Radar/Laser Detector вече година и вече си е избил парите много сам доволен от радара
вище го тук : http://www.youtube.com/watch?v=hRX4aJ0bB24 /// http://www.youtube.com/watch?v=wRcN1HytgJ0=== Alfa Romeo 146 1.3 - Boxer 1996 г. ===
Comment
-
Аз имам кобра 9330за 5 месеца ме е спасявал 3 пъти, но тъй като наще кукери се узучиха и си даржат радарите изключени и така ме прецака и сега си чакам вече постановлението 2 месеца за превишена скорост с 40км/ч в населено място май не е много добре
sigpicAlfa 156 1.8 TS '00
Comment
-
Темата е много стара, но ще я извадя от забвение.
Кажете за някой модел радар дедектор, който да лови мобилните камери, НЕ СТАЦИОНАРНИТЕ. Повечето от тях трябва да са на Х-обхват, но май не са нарочно въпреки, че са минали на метрологична проверка
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеНа Х-обхват са!Това реално са старите ТR-4 с монтирана камера!
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеВсяка сутрин ги ловя на Х!С Белтроникс V995!
Comment
-
Ти от къде си сигурен, че им е включен радарът?Почти винаги ги ползват на импулсен режим когато видят някой засилен и после изключват.Най вероятно затова радарът ти мълчи.Няколко пъти съм спирал на 6-700 метра преди тях за да пробвам дали ще ги лови, и от там знам , че само стрелкат и изключват, като рядко се е случвало да забравят радара включен и през целия път ми пищи на Х.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеТи от къде си сигурен, че им е включен радарът?Почти винаги ги ползват на импулсен режим когато видят някой засилен и после изключват.Най вероятно затова радарът ти мълчи.Няколко пъти съм спирал на 6-700 метра преди тях за да пробвам дали ще ги лови, и от там знам , че само стрелкат и изключват, като рядко се е случвало да забравят радара включен и през целия път ми пищи на Х.
Comment
-
Аз съм със Снупър. Беше ми предоставен любезно от наш, форумен разбойник, дето разбира от тия работи. Тогава беше на цена от около 330 лева, но ми не спестил поне три книжки. За седм години се е доказал.
Освен това ме е направил по-дисциплиниран с времето. А и дисциплинирам околните, та си е един добър уред.
Засича за сега всички бандове на радиовълните, плюс лазерите. Много умно добиче, а освен това и с блестяща изработка.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАз съм със Снупър. Беше ми предоставен любезно от наш, форумен разбойник, дето разбира от тия работи. Тогава беше на цена от около 330 лева, но ми не спестил поне три книжки. За седм години се е доказал.
Освен това ме е направил по-дисциплиниран с времето. А и дисциплинирам околните, та си е един добър уред.
Засича за сега всички бандове на радиовълните, плюс лазерите. Много умно добиче, а освен това и с блестяща изработка.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment