Термостата е заминал ако по магистрала температурата е ниска
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нормална ли е тази температура?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RaddoПовече от 90 градуса не е вдигала нито по магистрала нито в задръстване. С една идея подмине ли 90 чувам как се включва перката и температурата престава да расте. Даже пада малко под 90 и ако отново ги достигне всичко с перката се повтаря.
виш предиш като запалиш маркуча от термостата към радиатора дали се затопля преди 60 градуса
ако се затопля знчи термостата испуска ако е стъден и към 50 градуса като отвори термостата започва да става топъл всичко е о.к.
но мисля че при тебе всичко е наред и трелката е нормално да е там , ако падне към първата чертичка на дълъг път тогава с сигурност имаш проблемVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
и моята стоеше студена по магистралата... като е студено времето ...
а когато е жега почти загрява.
когато върви на свободна по баир изтива почти до 50 градуса...
смених термостата и всичко заспа ...ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
ссс
Ам моита не е дигала никога над 90 градуса и на магистрала с 180 съм карал 10-15 мин и не е мърдала а иначе загрява до 90 градуса за около 10 мин -15 каране : ) а искам да поппитам като си пусна климатика и колата седи на 1 място и оборотите падат и се качват за секунди : )........???Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4
Comment
-
Re: ссс
Първоначално публикувано от Gho5tа искам да поппитам като си пусна климатика и колата седи на 1 място и оборотите падат и се качват за секунди : )........???sigpic
punto GT '96
Comment
-
Re: ссс
Първоначално публикувано от jblmusicПървоначално публикувано от Gho5tа искам да поппитам като си пусна климатика и колата седи на 1 място и оборотите падат и се качват за секунди : )........???Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4
Comment
-
сменял съм и на 2 те ГТа термостатите но чак толкова висока температура на дълъг път не са държали
дано да не стане ефекта -лятото да държи по висока температура и да береш ядове послеVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
ваобще не е нормално ако щте на на горе или на надоло на топло или на студено жреме по магистрала или не вержаи ми че е прецакан термостата, по магистрала като се преохлади би трябвало да затвори така водата щте запо4не да се жарти само ж малкия краг кат стигне темп за отжаряне пак щте отвори и така постоянно щте дарйи работна темп, тжоя според мен е прецакан и се си е отжорен предполагам че сутрин и бажно ти загрява
Comment
Comment