Известие

Collapse
No announcement yet.

Нормална ли е тази температура?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Термостата е заминал ако по магистрала температурата е ниска
    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
    и делта

Comment

Първоначално публикувано от Raddo
      Повече от 90 градуса не е вдигала нито по магистрала нито в задръстване. С една идея подмине ли 90 чувам как се включва перката и температурата престава да расте. Даже пада малко под 90 и ако отново ги достигне всичко с перката се повтаря.
      това с перката е ясно към 90
      виш предиш като запалиш маркуча от термостата към радиатора дали се затопля преди 60 градуса
      ако се затопля знчи термостата испуска ако е стъден и към 50 градуса като отвори термостата започва да става топъл всичко е о.к.
      но мисля че при тебе всичко е наред и трелката е нормално да е там , ако падне към първата чертичка на дълъг път тогава с сигурност имаш проблем
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

На колко градуса приблизително отваря термостата и това животно рециклира ли се?Понеже стария ми стои еи така в багажника и се чудя дали би ми послужил за нещо всее още.
        sigpic
        punto GT '96

Comment

и моята стоеше студена по магистралата... като е студено времето ...
          а когато е жега почти загрява.
          когато върви на свободна по баир изтива почти до 50 градуса...

смених термостата и всичко заспа ...
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

ссс

Ам моита не е дигала никога над 90 градуса и на магистрала с 180 съм карал 10-15 мин и не е мърдала а иначе загрява до 90 градуса за около 10 мин -15 каране : ) а искам да поппитам като си пусна климатика и колата седи на 1 място и оборотите падат и се качват за секунди : )........???
            Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Re: ссс

Първоначално публикувано от Gho5t
              а искам да поппитам като си пусна климатика и колата седи на 1 място и оборотите падат и се качват за секунди : )........???
              двигателя се натоварва, компютъра се опитва да стабилизира работата му
              sigpic
              punto GT '96

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT
                На мен за магистрала ми се вижда нормално.На брат ми Пунтото е по съшия начин на 1/4 със 120/130км/ч и на 1/2 в града
                Вероятно на брат ти Пунтото също е за термостат
                2014: Deutschland über alles

Comment

Re: ссс

Първоначално публикувано от jblmusic
                  Първоначално публикувано от Gho5t
                  а искам да поппитам като си пусна климатика и колата седи на 1 място и оборотите падат и се качват за секунди : )........???
                  двигателя се натоварва, компютъра се опитва да стабилизира работата му
                  аха мерси за инфото
                  Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Re: Нормална ли е тази температура?

Първоначално публикувано от jblmusic
                    Това е след смяната на термостата отново на дълъг път извън града.
                    Разликата е очевидна.
                    sigpic
                    punto GT '96

Comment

сменял съм и на 2 те ГТа термостатите но чак толкова висока температура на дълъг път не са държали
                      дано да не стане ефекта -лятото да държи по висока температура и да береш ядове после
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp
                      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

ваобще не е нормално ако щте на на горе или на надоло на топло или на студено жреме по магистрала или не вержаи ми че е прецакан термостата, по магистрала като се преохлади би трябвало да затвори така водата щте запо4не да се жарти само ж малкия краг кат стигне темп за отжаряне пак щте отвори и така постоянно щте дарйи работна темп, тжоя според мен е прецакан и се си е отжорен предполагам че сутрин и бажно ти загрява

Comment

kolега _joro_ прочети моля те всички постове и тогава пиши
                          мерси за отговора иначе
                          sigpic
                          punto GT '96

Comment

Working...
                          X