Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся работеща версия на Alfadiag

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся работеща версия на Alfadiag

Търся работеща версия на Alfadiag. Свалих от официалниа сайт програмката. С OBDII кабел се закачих за компютъра на колата, но не мога да видя нищо друго освен моментната промяна на оборотие на мотора и температурата му. На другите тестове ми дава, че демо версията не може прочете от компютъра. Ако някои открие или е октрил крак за програмата да се обажда.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

И на мен ми трябва също.
    Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
    Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Ми освен да ви кажа да додете до СТЗГ друго не мога да направя.....не вярвам да не е кракната, макар че е тясно използвана програма, но пък точно поради тая причина може и да не е.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Няма ли то къде да се изтегли? Торент, DC, ...

Comment

Няма крак. Преровил съм на всякъде.

Comment

Мда, и аз търсих доста.....но пък като се замисли човек, 4 диагностики ти избиват цената на софта, а и когато знаеш дефалт стойностите на датчиците и прочее чаркове, си е направо далавера.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Аз имам Виза. Алфадиага ми трябва понеже ще слагам CarPC в колата с монитор. И ще е яко да гледам в реално време винаги какво се случва. То не че ми я нужно, но е гъзарийка. Като седне някой да се вози и да се виждат разни графики и прочее

Та от тази гледна точна ми трябва

Comment

Супер яко ще стане. Ама с някой лаптоп ще е по-добре. AlfaDiag ще намеря, ако ще да се разчуе. Каквото съм търсил винаги съм намирал. Пари за софтуер не съм давал и няма да дам.

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
                  Пари за софтуер не съм давал и няма да дам.

браво
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    Търся работеща версия на Alfadiag. Свалих от официалниа сайт програмката. С OBDII кабел се закачих за компютъра на колата, но не мога да видя нищо друго освен моментната промяна на оборотие на мотора и температурата му. На другите тестове ми дава, че демо версията не може прочете от компютъра. Ако някои открие или е октрил крак за програмата да се обажда.
                    Вижте какво открих колеги, - http://torrents.to/search/245/AlfaDiag.html
                    http://torrents.to/search/623/AlfaDiag.html
                    само вкарайте кода,ако се изисква!Показват се числа и букви.
                    Би трябвало да стане...
                    Успех!
                    П.С.Торенти - има много ,но повечето искат регистрации...
                    Last edited by Mapтo; d.m.y г., 20:01.
                    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

понеже ще слагам CarPC в колата с монитор. И ще е яко да гледам в реално време винаги какво се случва.
                      Eдно приятелче ми даде ей тва - http://www.gtechpro.net/ но още нямам време да го сложа и тествам - иска да се направи някаква калибрация на оборотите, и е готово, но това ще стане като свърши морето явно......

Comment

Това е тъпо. Аз говоря за истинско CarPC. Компютъра е с формата на аудио усилвател за кола и се слага в багажника. Най-често до усилвателя закрепен на тубата. Монитора е с размерите на обикновен плейър за кола, който сам по себе си има усилвател за 4x50 и фм тунер. Дисплея се прибира и излиза автоматично и е Тъчскрийн. Компютъра има 8 USB порта, саунд карта, сд-двд устройство, бе въобще си е като нормален компютър. Диска му е специален с антишок система. Слагаш го това, забождаш един USB GPS и кеф ти навигация, кеф ти музика, кеф ти филми, кеф ти интернет даже чрез WI-FI и въобще колкото си озобретатен толкова може да постигнеш с него. Може да направиш така, че да палиш колата от дисплея, да си включваш климатика, дори да си инсталираш софтуер за круиз контрол. Въобще е голяма гъзария. Е вярно удоволствието струва близо 1600 лв, но си заслужава.

Като се замисля... да си купя двд, отделно навигация ми то ако е марково всичко ще излезе дори повече.

Comment

Това е тъпо. Аз говоря за истинско CarPC. Компютъра е с формата на аудио усилвател за кола и се слага в багажника. Най-често до усилвателя закрепен на тубата. Монитора е с размерите на обикновен плейър за кола, който сам по себе си има усилвател за 4x50 и фм тунер. Дисплея се прибира и излиза автоматично и е Тъчскрийн. Компютъра има 8 USB порта, саунд карта, сд-двд устройство, бе въобще си е като нормален компютър. Диска му е специален с антишок система. Слагаш го това, забождаш един USB GPS и кеф ти навигация, кеф ти музика, кеф ти филми, кеф ти интернет даже чрез WI-FI и въобще колкото си озобретатен толкова може да постигнеш с него. Може да направиш така, че да палиш колата от дисплея, да си включваш климатика, дори да си инсталираш софтуер за круиз контрол. Въобще е голяма гъзария. Е вярно удоволствието струва близо 1600 лв, но си заслужава.

Като се замисля... да си купя двд, отделно навигация ми то ако е марково всичко ще излезе дори повече.
                          Добре де колега,дай тогава линк или снимка на тва чудо...да го видим на кво мяза...
                          Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Няма крак. Преровил съм на всякъде.
                            еМule ?
                            Освен в торентите и там се крият доста нещица
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ето го CarPC-то - http://www.mini-box.com/s.nl/sc.8/category.101/.f

Ето го и панела - http://www.mini-box.com/s.nl/it.A/id...8&category=101

Може би няма да си купя точно тези, но да видите какво представлява.

Comment

Working...
                              X