Търся работеща версия на Alfadiag. Свалих от официалниа сайт програмката. С OBDII кабел се закачих за компютъра на колата, но не мога да видя нищо друго освен моментната промяна на оборотие на мотора и температурата му. На другите тестове ми дава, че демо версията не може прочете от компютъра. Ако някои открие или е октрил крак за програмата да се обажда.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся работеща версия на Alfadiag
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
Ми освен да ви кажа да додете до СТЗГ друго не мога да направя.....не вярвам да не е кракната, макар че е тясно използвана програма, но пък точно поради тая причина може и да не е....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Comment
-
Мда, и аз търсих доста.....но пък като се замисли човек, 4 диагностики ти избиват цената на софта, а и когато знаеш дефалт стойностите на датчиците и прочее чаркове, си е направо далавера....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз имам Виза. Алфадиага ми трябва понеже ще слагам CarPC в колата с монитор. И ще е яко да гледам в реално време винаги какво се случва. То не че ми я нужно, но е гъзарийка. Като седне някой да се вози и да се виждат разни графики и прочее
Та от тази гледна точна ми трябваDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщениеПари за софтуер не съм давал и няма да дам.
бравоНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТърся работеща версия на Alfadiag. Свалих от официалниа сайт програмката. С OBDII кабел се закачих за компютъра на колата, но не мога да видя нищо друго освен моментната промяна на оборотие на мотора и температурата му. На другите тестове ми дава, че демо версията не може прочете от компютъра. Ако някои открие или е октрил крак за програмата да се обажда.
http://torrents.to/search/623/AlfaDiag.html
само вкарайте кода,ако се изисква!Показват се числа и букви.
Би трябвало да стане...
Успех!
П.С.Торенти - има много ,но повечето искат регистрации...Last edited by Mapтo; d.m.y г., 20:01.Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениепонеже ще слагам CarPC в колата с монитор. И ще е яко да гледам в реално време винаги какво се случва."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Това е тъпо. Аз говоря за истинско CarPC. Компютъра е с формата на аудио усилвател за кола и се слага в багажника. Най-често до усилвателя закрепен на тубата. Монитора е с размерите на обикновен плейър за кола, който сам по себе си има усилвател за 4x50 и фм тунер. Дисплея се прибира и излиза автоматично и е Тъчскрийн. Компютъра има 8 USB порта, саунд карта, сд-двд устройство, бе въобще си е като нормален компютър. Диска му е специален с антишок система. Слагаш го това, забождаш един USB GPS и кеф ти навигация, кеф ти музика, кеф ти филми, кеф ти интернет даже чрез WI-FI и въобще колкото си озобретатен толкова може да постигнеш с него. Може да направиш така, че да палиш колата от дисплея, да си включваш климатика, дори да си инсталираш софтуер за круиз контрол. Въобще е голяма гъзария. Е вярно удоволствието струва близо 1600 лв, но си заслужава.
Като се замисля... да си купя двд, отделно навигация ми то ако е марково всичко ще излезе дори повече.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТова е тъпо. Аз говоря за истинско CarPC. Компютъра е с формата на аудио усилвател за кола и се слага в багажника. Най-често до усилвателя закрепен на тубата. Монитора е с размерите на обикновен плейър за кола, който сам по себе си има усилвател за 4x50 и фм тунер. Дисплея се прибира и излиза автоматично и е Тъчскрийн. Компютъра има 8 USB порта, саунд карта, сд-двд устройство, бе въобще си е като нормален компютър. Диска му е специален с антишок система. Слагаш го това, забождаш един USB GPS и кеф ти навигация, кеф ти музика, кеф ти филми, кеф ти интернет даже чрез WI-FI и въобще колкото си озобретатен толкова може да постигнеш с него. Може да направиш така, че да палиш колата от дисплея, да си включваш климатика, дори да си инсталираш софтуер за круиз контрол. Въобще е голяма гъзария. Е вярно удоволствието струва близо 1600 лв, но си заслужава.
Като се замисля... да си купя двд, отделно навигация ми то ако е марково всичко ще излезе дори повече.Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНяма крак. Преровил съм на всякъде.
Освен в торентите и там се крият доста нещицаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Ето го CarPC-то - http://www.mini-box.com/s.nl/sc.8/category.101/.f
Ето го и панела - http://www.mini-box.com/s.nl/it.A/id...8&category=101
Може би няма да си купя точно тези, но да видите какво представлява.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment