Първоначално публикувано от oem
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся работеща версия на Alfadiag
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеВижте какво открих колеги, - http://torrents.to/search/245/AlfaDiag.html
http://torrents.to/search/623/AlfaDiag.html
само вкарайте кода,ако се изисква!Показват се числа и букви.
Би трябвало да стане...
Успех!
П.С.Торенти - има много ,но повечето искат регистрации...Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
какво стана с краковете, някоя от тия версии дето са по торентите бачкат ли??????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ти вземи ми прати твоята. Аз ще я пусна да работи.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от net_scooter Покажи съобщениеИма ли го някой AlfaDiag-a в крайна сметка или не, ако някой колега го има, нека го сподели !Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеПари имаш ли?sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеОферта ли правиш?Дай да я видим.
Няма крак за нея иначе!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Е тва е в моята директория, и е софта само, но няма как да бачка щом не е лицензиран - същото мое да се изтегли от сайта им...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Едни руснета продаваха лицензите по 30 евро парчето, аз си взех, взех и на 2-3 от форума, но от 3-4 месеца нямам вести от тях, така че надали ще ти изкочи оферта, освен ако някой не си продаде своя......което е малко вероятно......иначе правилно си се ориентирал сам да се оправяш......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аве аз имам един дето се чуда за кво ми е ама засега да си го имам, ако реша нещо ще пиша0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
ИНтересно, че тези от евтините акаунти дето се предлагат горят.
Имах такъв акаунт и вече е спрян по незнайно каква причина.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Имам го от юни месец миналата година, никакви ядове......4 човека който си го взеха по същия начин също....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Comment