Първоначално публикувано от spe4elist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дебитомери
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеТова не е вярно, просто си го изсмука от пръстите ...
Само дето аз бих предпочел дебитомер от Китай, а не от Украйна, ама това е друга тема...
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеХубу де, не е Китай, Харков е. Това е в Украйна - най-големия завод на Бош в Европа, поне така съм чувал.
Само дето аз бих предпочел дебитомер от Китай, а не от Украйна, ама това е друга тема...
Скапаните ви дебитомери идват от Немско ...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеТова не е вярно, просто си го изсмука от пръстите ...
Може и да греша, разбира се, но смятам, че наистина този тип компоненти не се правят в Германия.
П.П.
Хм, pinko ме е изпреварил...
И да, дори и да са от немско - скапани са. За три години смених три дебитомера, все оригинални. Три години и по-малко от 30000 километра.Last edited by Fear; d.m.y г., 09:25.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеMade in Germany пише на "кожуха", ама на самия датчик, който всъщност е важната част, нищо не пише.
Може и да греша, разбира се, но смятам, че наистина този тип компоненти не се правят в Германия.
П.П.
Хм, pinko ме е изпреварил...
И да, дори и да са от немско - скапани са. За три години смених три дебитомера, все оригинални. Три години и по-малко от 30000 километра.
пп Четвърта година карам с такъв, ~ 32 000 км - нямам проблеми ...
Comment
-
Моя първия изкара 50хил.км. Взех си профилактично нов, тъй като разбрах, че се вдига цената. Смених го и се оказа, че стария все още си е супер въпреки че последните му цифри бяха 211 май, но бил със същия датчик. Сега съм със 019 от тези на старите цени, да видим той колко ще укряка. Голямо значение има и с какъв филтър карате.. Всички спортни филтри неминуемо пускат повече боклуци, дори риплейсмънт.
Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
То колегите с спортни филтри трябва да си имат на ум че малко по често трябва да почистват дебитомера,ама смешното е че аз си карам с стандартен филтерAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Аз съм с K&N от може би 2 години и 20 000 км. и дебитомера ми е чист. Важно е е какъв е филтъра и как е обслужен.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Ma те затова са на тези цени бре хора,я си купете 111 за 420 лв. да видите че ще изкара около 70-80 000 км.Аз на 146-цата купувах преди 3-4 години нов за 500 лв./тогава в магазина беше 720/,колата все още е с него и е перфектен,вече над 50 000 км.
П.С.Просто според мен новия модел дебитомери които са с нажежаема жичка,са с доста по-кратък живот от по-стария моделFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Че на 146-цата да не би да е друга технологията?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеможе да са "хот филм" , ама ми е странно на пиербърга май си е hot wire и хората казват че издържат поне 3 пъти по толкова. никой от вас ли не е пробвал такава замяна.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Не се сещам точно на моя модификация беше на 146, Браво 2.0 20в деба е също HFM5, но елемента е с голяма площ. Това го прави издръжлив, но не достатъчно бърз за сметка на това.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеЧе на 146-цата да не би да е друга технологията?
---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:39 ----------
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеможе да са "хот филм" , ама ми е странно на пиербърга май си е hot wire и хората казват че издържат поне 3 пъти по толкова. никой от вас ли не е пробвал такава замяна.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment