Първоначално публикувано от vaskoni
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дебитомери
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
абе виж първото мнение на тая тема твоя е взаимозаменяем с 0280218019 - 132лв, и аз го сменях
купи си оригинален от бош и сгаранция, да не береш ядове с некво менте от и-бей156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеПо повод на едно скорошно запитване, направих проверка и установих, че Bosch 0 281 002 309 използва друг датчик, а именно F 00C 2G2 044, което го вади от горния списък
Прочетох 35 пост и се отказах да го сменям с този за 132 лв., а 480 лв са ми много за експерименти.
Твоя дебитомер по каталог какъв е трябвало да бъде и как е след смяната с този ефтиния?
Comment
-
Първоначално публикувано от pioneer Покажи съобщениеСледя темата за дебитомерите, че моя не е сменян. Няма да предприемам нищо преди диагностика.
Прочетох 35 пост и се отказах да го сменям с този за 132 лв., а 480 лв са ми много за експерименти.
Твоя дебитомер по каталог какъв е трябвало да бъде и как е след смяната с този ефтиния?
Ха сега, ако си напишеш номера на мотора - ще ти кажа с точност!
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНа колата от подписа ти излизат и ...019 и ...309.
Ха сега, ако си напишеш номера на мотора - ще ти кажа с точност!
А това е снимка на настоящия дебитомер които е ......309
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеЕ ако на кола с дебитормер 309 сложим 019, какъв ще е проблема след като я дават и с 2-та модела/?? Демек 309 и 019 не са ли взаимнозаменяеми?
НЕ са заменяеми.
Колкото до пробата - скъпички експерименти на кой му се правят. Факт е, че двата де...мера имат различни датчици вътре.
Comment
-
Първоначално публикувано от pioneer Покажи съобщениеНомера на мотора така и не го видях като регистрирах колата, но по итал. талон е WAG 02675465
А това е снимка на настоящия дебитомер които е ......309
Там, в него, точка "Р.5" ти е номера на двигателя.
Като си търсиш консумативи, от време на време, търговците ще те питат за него.
Цената на ...309 падна от 650 на 480 лв.
В момента това е актуалната му цена с ДДС.
Успех
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКато си регистрирал колата, голям талон имаш ли?
Там, в него, точка "Р.5" ти е номера на двигателя.
Като си търсиш консумативи, от време на време, търговците ще те питат за него.
Цената на ...309 падна от 650 на 480 лв.
В момента това е актуалната му цена с ДДС.
Успех
За него каво излиза? Този дето завършва на 309?
Comment
-
Първоначално публикувано от pioneer Покажи съобщениеКато я регистрирах 2 часа ме караха да търкам една планка да сравнят номерата, в крайна сметка преписахме номера от италианския талон и сега в големия талон е този който писах WAG 02675465.
За него каво излиза? Този дето завършва на 309?
Нумера е 14 битов. Обикновено започва с AR и 12 цифри.
Намери си някъде работещ EPER и по номера на шасито ще ти излезе пълна инфо за колата + номер на мотора.
Аз нямам, за съжаление ...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеА бе, верно ли това ти написаха в талона ...
Нумера е 14 битов. Обикновено започва с AR и 12 цифри.
Намери си някъде работещ EPER и по номера на шасито ще ти излезе пълна инфо за колата + номер на мотора.
Аз нямам, за съжаление ...
Comment
-
Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщениеspe4elist, на моята по ЕПЕР излиза 0280217111. Има ли шанс за заменяемост с друг, или само този става? Колата е 04/1998, и номера на ДВГ-то е 676010979927
За сега поне, нямаме помече инфо.
Comment
Comment