Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомери

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ...ето и аз съм от късметлиите със 0 281 002 309 за четиристотин кинта
    В магазина София, бул. "Ал. Стамболийски" 155 ми дадоха цена 230 лв. оригинален бош, а италиански 160 лв. Такава разлика в цената на техния БОШ и този от Киров не е ли съмнителна? Някой купувал ли е от там дебитомер?
    Last edited by Alexius; d.m.y г., 11:52.
    sigpic
    Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Comment

• Трябва ми една ЦФ3 двойка за експерименти, и мисля че ще мога на спокойствие да си заложа зелката че не е голям проблем да се заменят сензорите и от двата типа......в смисъл тия дето са на 019 и 309.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Трябва ми една ЦФ3 двойка за експерименти, и мисля че ще мога на спокойствие да си заложа зелката че не е голям проблем да се заменят сензорите и от двата типа......в смисъл тия дето са на 019 и 309.....
        С тва си изказване много ми падна в очите
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Аз съм ЦФ3 дай да експериментираме...

Между другото, ако някой има нов или коректно работещ дебитомер 309 искам да сложа на моята кола за проба, и ако върви по-добре от 019 (имам чисто нов от БОш) ще черпя на корем в заведение....
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• трябва да е коректно работещ, днес го смених, ако искаш пиши на л.с, да се разберем.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Alexius Покажи съобщение
              ...ето и аз съм от късметлиите със 0 281 002 309 за четиристотин кинта
              В магазина София, бул. "Ал. Стамболийски" 155 ми дадоха цена 230 лв. оригинален бош, а италиански 160 лв. Такава разлика в цената на техния БОШ и този от Киров не е ли съмнителна? Някой купувал ли е от там дебитомер?
              Киров–Бош са запечатани с холографска лепенка. Съветвам те да не правиш експерименти. Ако искаш мога да ти го купя с мисля xx% отстъпка в твое присъствие, фактура, гаранция. А ти ще почерпиш едно голямо пепси от 2.5литра
              Last edited by Stranger65; d.m.y г., 08:18. Основание: допълн

Comment

• Stranger65 благодаря за жеста, смених го вече.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                  С тва си изказване много ми падна в очите
                  Това е нещо което лесно мога да преживея.....а и надали съм бил високо там......
                  Но така или иначе 1.8 с ЦФ3 двг и 309 дебитомер върви много харно с 019 дебитомер - всъщност не открих никаква разлика във вървеж и показания......и обратното......1.8 ЦФ2 двг си харчеше по същия начин, същия 309 дебитомер - по същия начин.....но това си е мое мнение, базирано на мои опити и наблюдение.......

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  Аз съм ЦФ3 дай да експериментираме...

Между другото, ако някой има нов или коректно работещ дебитомер 309 искам да сложа на моята кола за проба, и ако върви по-добре от 019 (имам чисто нов от БОш) ще черпя на корем в заведение....
                  С какъв караш сега?
                  Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 20:20.
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• С 019...с хиляди уговорки и порицания на хора от форума

Аз за това и съм готов да почерпя на корем някой, който ми ПОКАЖЕ на моята кола как с 309 разбираш ли ще литне или ще почне да гори по-малко сравнено със сегашния НОВ 019 от официален магазин на БОШ!
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      С 019...с хиляди уговорки и порицания на хора от форума
                      И как е в сравнение с 309......който да речем че не е бил първа младост???

Comment

• Респонса е по-добър (но да речем стария дебитомер е бил заминал), ускорява си добре, не глъхне сутрин, разхода е горе долу същия (19л газ - 150км в Софийско, като на светофарите си я ръчкам "юнашки" и през деня карам на климатик в тия жеги няма как, А и карам на 17-ки, което също е фактор...).

Друго не мога да ти кажа, освен да я замеря 0-100км/ч и да видим дали прави някакви отклонения от заводските данни във времето...
                        Ако искаш намери един 309 читав дебитомер и да го мушнем на Алфата и ще ти кажа дали откривам някаква разлика във вървежа...

FIAT Coupe 16VT

Comment

• и аз смених дебитомера 019 и пак сутрин ми глъхне а никаква разлика в респонса
                          некой ако има идея къде е проблема да свирка,
                          свещите са ми скапани(шампион от ванто),дали е от тях?
                          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                          Продавам Алфи на части!

Comment

• Тука явно е пълно с д.....и философи за които разликата в работата на колата се свежда до разхода и субективната им оценка за вървене успех ви желая момчета!
                            sigpic
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              Ако искаш намери един 309 читав дебитомер и да го мушнем на Алфата и ще ти кажа дали откривам някаква разлика във вървежа...
                              И 309 да си зема като резерва нещо много ще ми дойде......бих, но да беше на цената на 019......

---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:30 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                              успех ви желая момчета!
                              Мерси.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                И 309 да си зема като резерва нещо много ще ми дойде......бих, но да беше на цената на 019......

---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:30 ----------

Мерси.....
                                Моля и си пиши глупостите някъде другаде не във важна тема за дебитомери, която хората ползват за справочник
                                sigpic

Comment

Working...
                                X