Известие

Collapse
No announcement yet.

Обслужване в Гърция!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
    Отделно, че Селения в БГрия се внася от Турция...а в Гърция от Италия.

не че е менте, НО е различна. За това ако ви трябва масло от БГрия, Агип е най-добре.
    стига е човек ще ме накараш да отида до гърция следващия път като сменям масло
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Абе там хората са и бръкнали даже в гъзъ с извинение ако има възможност защо човек да не утиде там

Comment

Отидох без капачки на винтилите - някой ми ги свалил пред блока - там ми сложиха нови, безплатно!
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Отидох без капачки на винтилите - някой ми ги свалил пред блока - там ми сложиха нови, безплатно!
          Па слеащия път мое да отиде някой без жанти,па мое му подарат нови а
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Майтапа на страна...Във В.Трейд например ми превъртя едно момченце пробката на картера при смяна на маслото преди две години. Не стига това, ами ми калкулираха в общата сметка в т.ч. и пробката от Фиат, която по някакво чудо взе, че спаси положението - по-скоро го замаза. Халал са им вера 3-те лева, проблемът е, че се работи грубо от повечето сервизи в БГ, а колите ни са нежни и искат грижа.
            '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              в момента има БУМ на капачки за винтили-някои упорито се е постарал да няма кола в квартала с такива екстри и който дойде даже и замалко капачките му изчезват мистериозно
              Alfa Romeo 147 "Selespeed"
              sigpic

Comment

"Да, нужно е предварително записване!
                Изпраща се и-мейл до сервиза с нужните за обслужване/ремонт части и в отговора се съдържа цена, време и т.н..."

Ами колега ако обичаш дай някакви координати на този сервиз в гр. Серес - e-mail, www, или нещо друго.

Comment

А въпроса с капачките не е мистерия, това са малките деца те ги крадат да си ги слагат на колелетата,аз лично поне 10 чифта сам купувал до сега и пак нямам

Comment

не съм много съгласен...

Да кажа от опита си който имам в Гърция, понеже работих цяло лято там, с фиат пунто 2001 модел 1.2 16V Първо ми се наложи смяна на накладките само предните: 55 евро за накладки + 15 за смяна, понеже лятото е много топло няма как да се дупиш под колата на крик да вдигаш и така.... 70 евро,

Заради големия пробег който правих ми се наложи да сменям съединител, колегите казаха 140 евро само за труд, + частите за които въобще не попитах колко са.

Понеже работих на Халкидики, полусотров касандра, решхме да се разходим до средния полустров, след зареждане в Шел, колата внезапно загуби мощност и заработи на 3 цилиндъра.
                    пак в сервиза, закачане на комп 30 евро за диагностика че втори цилиндър не работи, едната лула беше спукана , комплекта 45 евро, 30 за диагностика и 15 за работа хоп 190 евро за смяна на една лула Незнам колегата къде и какво е видял, ама тези цифри горе м исе струват малко нереални. За сервизната база съм съгласен и за техниката , не са като квартален сервиз, но и цената е дебела
                    Алфа Ромео 147 1.6 TS

Comment

Няма никакъв проблем утре да сканирам двете фактури и да ги покажа
                      Връзката със сервиза става чрез Петко (KGB) - потърсете го на ЛС и той ще ви отговори на всички въпроси относно контактите със сервиза
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Hristo_156 Покажи съобщение
                        Майтапа на страна...Във В.Трейд например ми превъртя едно момченце пробката на картера при смяна на маслото преди две години. Не стига това, ами ми калкулираха в общата сметка в т.ч. и пробката от Фиат, която по някакво чудо взе, че спаси положението - по-скоро го замаза. Халал са им вера 3-те лева, проблемът е, че се работи грубо от повечето сервизи в БГ, а колите ни са нежни и искат грижа.
                        А шо не доеш ти да пробваш да я отвиеш а
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          А шо не доеш ти да пробваш да я отвиеш а
                          То виртуално не става бе брат, ма ти не му казвай

То ясно, че зад клавиатурата всичко е лесно, ма на практика не става само с натискането на някое копче
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ма що треа да отвива пробката има си сонди за тая работа,никво отвиване на тия гадни пробки,който се късат като вестници.Боц сондата и си чоплиш семки....
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                            Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
                              Ма що треа да отвива пробката има си сонди за тая работа,никво отвиване на тия гадни пробки,който се късат като вестници.Боц сондата и си чоплиш семки....
                              E за какво са направени тия пробки тогава?
                              0888515205

Comment

И аз моята пробка първия път едва я отвих,и с нея право на струга,от бронз си направих пробка със звезда 22 и вече 5 пъти сменям масло след това и отвивам без проблем.
                                TIPO 2.0 91g.
                                PUNTO 1.2 04 g.
                                156 1.8 TS 00g

Comment

Working...
                                X