Първоначално публикувано от KGB
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обслужване в Гърция!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеОтидох без капачки на винтилите - някой ми ги свалил пред блока - там ми сложиха нови, безплатно!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Майтапа на страна...Във В.Трейд например ми превъртя едно момченце пробката на картера при смяна на маслото преди две години. Не стига това, ами ми калкулираха в общата сметка в т.ч. и пробката от Фиат, която по някакво чудо взе, че спаси положението - по-скоро го замаза. Халал са им вера 3-те лева, проблемът е, че се работи грубо от повечето сервизи в БГ, а колите ни са нежни и искат грижа.'98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеОтидох без капачки на винтилите - някой ми ги свалил пред блока - там ми сложиха нови, безплатно!Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
не съм много съгласен...
Да кажа от опита си който имам в Гърция, понеже работих цяло лято там, с фиат пунто 2001 модел 1.2 16V Първо ми се наложи смяна на накладките само предните: 55 евро за накладки + 15 за смяна, понеже лятото е много топло няма как да се дупиш под колата на крик да вдигаш и така.... 70 евро,
Заради големия пробег който правих ми се наложи да сменям съединител, колегите казаха 140 евро само за труд, + частите за които въобще не попитах колко са.
Понеже работих на Халкидики, полусотров касандра, решхме да се разходим до средния полустров, след зареждане в Шел, колата внезапно загуби мощност и заработи на 3 цилиндъра.
пак в сервиза, закачане на комп 30 евро за диагностика че втори цилиндър не работи, едната лула беше спукана , комплекта 45 евро, 30 за диагностика и 15 за работа хоп 190 евро за смяна на една лулаНезнам колегата къде и какво е видял, ама тези цифри горе м исе струват малко нереални. За сервизната база съм съгласен и за техниката , не са като квартален сервиз, но и цената е дебела
Алфа Ромео 147 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Hristo_156 Покажи съобщениеМайтапа на страна...Във В.Трейд например ми превъртя едно момченце пробката на картера при смяна на маслото преди две години. Не стига това, ами ми калкулираха в общата сметка в т.ч. и пробката от Фиат, която по някакво чудо взе, че спаси положението - по-скоро го замаза. Халал са им вера 3-те лева, проблемът е, че се работи грубо от повечето сервизи в БГ, а колите ни са нежни и искат грижа.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеА шо не доеш ти да пробваш да я отвиеш а
То ясно, че зад клавиатурата всичко е лесно, ма на практика не става само с натискането на някое копчеAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеМа що треа да отвива пробката има си сонди за тая работа,никво отвиване на тия гадни пробки,който се късат като вестници.Боц сондата и си чоплиш семки....0888515205
Comment
Comment