If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моя термостат е Вернет. Дойде без датчик за около 60 лв. (не си спомням точно). А датчика е забит сравнително на лесно място. Разкачам маркуча след дебитомера и с удължен камък и карданче, удължител и тресчотка - става, даже и антифриз не изтича.
За този датчик говорим в атачнатата снимка ?
Само него не смених, ма*ичката му .......
Не знам дали писах в темата, стрелката ми си играе движи се.
Но пък като го закачах към комп си отчиташе, отвори на 93гр.
Хмммм ако пък са верни тези стойности ...... честно ще се застрелям......... ще го сменя уикенда !
По принцип за този става дума. А термостата ли ти отвори на 93? Той трябва да отвори на 88-89. При мен когато взех колата на таблото темп. беше 89 а компа показваше около 70. При теб разликата е много по-малка. Но може да пробваш. Успех.
Отваря да 92гр. според компа, като отвори пада на 86 и после на 88:
Това е максимума на който отива стрелката:
Определено като гарам градско ту слиза на средата, ту се качва, играе като цяло.Другите колеги с JTD твърдят, че седи закована на средата.
Проблема е решен, оказа се дебитомера.
Колега от фиат форума ми даде за проба неговия и разхода е 7/100 градско.
Аз в началото пробвах с дебитомер Бош, но беше само сензор, а Бош не продавали само сензори.Може да е бил менте, знам ли.
Батко аз като купувах колата седнах да я пробвам и като я настъпвах тя глъхнеше и оня вика ще я оправим и ми смени дебитометъра незнам къф сложи струваше 290 лева и колата батко тръгна не мое да се спре та въпросния дебитометър като се преебе връща към двигатела ... и от това май дава разход
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Проблема е решен, оказа се дебитомера.
Колега от фиат форума ми даде за проба неговия и разхода е 7/100 градско.
Аз в началото пробвах с дебитомер Бош, но беше само сензор, а Бош не продавали само сензори.Може да е бил менте, знам ли.
Както и да е.Утре си заръчвам нов дебитомер.
Можеше да си спестиш мъките с една хубава диагностика
Както и да е ...
Купи си от проверено място, за да не скочи разходът отново
Comment