Първоначално публикувано от RaIDeR
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
кажете какво мислите по отношение на това чудо
Collapse
X
-
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеАми аз пък мисля че ти като инж. би трябвало да знаеш ориентировъчно от коя драка какъв заек би могъл да изскочи!
Специално от тази може да изскочи някой голям и скъпо струващ! Пак искам да ти обърна внимание това нещо там би трябвало да се върти с 65К оборота (доколкото разбирам италиански).Не говорим изобщо, че има моторче вътре. Знаеш, че при високи обороти скоростта на въздуха в колекторите е свръхзвукова! Пак ще се повторя: Ако това китайско "нещо" счупи оста вследствие дисбаланс или прецесия от износване на оста ще си събираш клапаните в изпускателния колектор!156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение... Пак ти казвам интересен ми е ефекта от това нещо а и колата си е моя
Ефекта ще бъде само звуков!
След като го пробваш съм нетърпелив да чуя и твоето (надявам се безпристрастно) мнение, а най-добре безпристрастното мнение на един дино-тест
Успех!
Първоначално публикувано от JJJ Покажи съобщениеС това не съм съгласен! Свръхзвукови скорости се получават само в ограничени зони и то при определени режими. Принципно никой не иска свръхзвукови скорости в пълнителния колектор.
И да, разбира се, че няма да се върти с 65К оборота... това са... просто се занасях!
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение...Съгласен съм колега така е, но с това локално стеснение ми се струва, че свръхзвуковите режими и скорости може и да се увеличат!Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet
Comment
Comment