Известие

Collapse
No announcement yet.

Тъмни джамци !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Ако го лепнеш кадърно мое и да не го изрязваш......ако почне да се отлепя така или иначе ще го изрежеш после......
    Да илядиш Ники!
    По около 30 мин.на стъкло отделих,няма точки,балони и нагънато.Иначе фолиото минавало за доста добро.
    Слагам ги тогава...
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Колеги,препоръчаите ми каде в сф или перник(имам всеки ден път на там) могат да ми затъмнят задния прозорец качествено и на прилични цени.
      фен

Comment

[QUOTE=bi40;722918]Колеги,препоръчаите ми каде в сф или перник(имам всеки ден път на там) могат да ми затъмнят задния прозорец качествено и на прилични цени.[/QUOT
        Ако искаш ми се обади като си във Перник да ти покажа моята как е затъмнена(според мен перфектно и без никакви наставки) и ще те свържа със хората,които се занимават само със това.
        Цената е 60лв за работа и фолио и наистина си заслужава.
        Тел. ми е 0899221490-Лубо
        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
        Продавам Алфи на части!

Comment

МОМЧЕТА, аз имам такова питане как се сваля задната кора на стъклото отзад ? Ако някой е свалял моля да ми каже защото и на мен ми предстой затъмняване на стъклата . Благодаря предварително !!!

---------- Post added at 12:24 ---------- Previous post was at 12:21 ----------

Момчета, някой може ли да ми каже как се сваля задната кора под задното стъкло ? Благодаря предварително !!!

Comment

Първоначално публикувано от iskreniq Покажи съобщение
            МОМЧЕТА, аз имам такова питане как се сваля задната кора на стъклото отзад ? Ако някой е свалял моля да ми каже защото и на мен ми предстой затъмняване на стъклата . Благодаря предварително !!!

---------- Post added at 12:24 ---------- Previous post was at 12:21 ----------

Момчета, някой може ли да ми каже как се сваля задната кора под задното стъкло ? Благодаря предварително !!!
            Да беше казал колата каква е
            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
            0879369082

Comment

Първоначално публикувано от iskreniq Покажи съобщение
              Ако става въпрос за 156 - сваляш първо задната седалка. Долната част е с два болта отпред. като я махнеш, ще видиш още два болта които държат облегалката в долната част. отвиваш ги и повдигаш облегалката нагоре, за да освободят куките (преди това се махат подглавниците). През багажника бъркаш и отвиваш болта на третия стоп, след което го изваждаш навътре. Самата кора е захваната с 4 щипки зад облегалката, махни ги и вече може да я издърпаш напред (откъм стъклото има крачета, които влизат в едни гумени тампони, малко е тегаво и може да се наложи по-юнашко дърпане, или да си помогнеш през багажника)
              Last edited by tonov; d.m.y г., 13:17.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
              X