Първоначално публикувано от 50 cent
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тъмни джамци !!!
Collapse
X
-
затъмних си вс странични с 40%, става бързо и е лесно, но гледах днес задното,треа да махан седалките,с тях ок, ама кората отзад ще боли яко като гледам,иначе дали ще стане без да ги махам, колегите с затъмнени задни стъкла вашите махахте ли ги??sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Ми махахме ги, иначе ще стане кофти.....не е сложно, но си е играчка....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение120 много ми се вижда, ама щом си ги дал......Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Едно приятелче прибегна до друг метод - пита колко ще му излезе сваляне и поставяне на заден джам - направи си сметката, свалиха му го, направи си го повече от тарикатски в хола, ся верно че от втория път щото първото фолио не му харесало, но все пак......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз ходих при колегата тошко69 от Плевен и ми направаи страничните + задното...Та той сподели, че на неговата 156 е бая филм докато се сложи отзад фолио...Бая разглабяне имало...Питай го него, той най-добре ще ти каже какво да правиш!
А относно затъмняването на задния прозорец....все още не са ме спирали куките и не знам как ще реагират (дали ще се заяждат). Ако все пак го направят...кой член от закона да им цитирам ( мисля че Ферарист беше го извадил някъде....) ?!?Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се
ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на
прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките
автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на
огледала за виждане назад от двете страни на автомобила."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
за да го направя лесно мисля треа да махна кората, ясно как да махна седалката задната, но като гледах кората днес, тя за да излезе освен вс от вътрешата страна на магажника има едни винтове, който са на мн кофти мястоsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеза да го направя лесно мисля треа да махна кората, ясно как да махна седалката задната, но като гледах кората днес, тя за да излезе освен вс от вътрешата страна на магажника има едни винтове, който са на мн кофти мястоLast edited by toshko69; d.m.y г., 22:40.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеСупер доволен съм!И от резултата и от внимателната работа по колата.... Няма какво повече да кажа!!!sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
Comment