Да, и мен ме интересува прозрачно фолио с УВ защита дали има. И още нещо, в този член 105 пише за стъклата на задните врати, но не пише нищо за задното стъкло на автомобилите. Има ли някакъв друг член от закона, който да оправдава облепването, или не?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тъмни джамци !!!
Collapse
X
-
Да, но не пише, и че го забраняват облепянето на задното стъкло?!
А пък и задния джам може да се вземе предвид, че е на 3-тата (5-тата) врата...И в закона пише, че ако имам изправни 2 огледала за задно виждане..мога да си ги затъмня на задните врати....Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеима ли фолио дето не е тъмно? да си е безцветно? искам да си сложа просто за изолацияsigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщениеДа, и мен ме интересува прозрачно фолио с УВ защита дали има. И още нещо, в този член 105 пише за стъклата на задните врати, но не пише нищо за задното стъкло на автомобилите. Има ли някакъв друг член от закона, който да оправдава облепването, или не?Last edited by toshko69; d.m.y г., 19:32.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениемаже и да има но аз специално не съм чувал
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеима,виждал съм,но проблема е че нз къде се продават.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Днес ме спря пътна полиция на жълтите павета ахахха....Не ми казаха нищо за затъмнениетоЗначи просто, ако почнат да правят проблеми за това, го правят с цел заяждане и един вид да се стигне до ситуацията "...ииии сега кво праим???"
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Момчето което ми слага на мен фолиото, което е Лумар ми показва мостри и там имаше прозрачно.Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
-
Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщениеДобре де няма ли някой полицай в тоя форум който да разясни тези въпроси със стъклатаLast edited by toshko69; d.m.y г., 21:30.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщениеДобре де няма ли някой полицай в тоя форум който да разясни тези въпроси със стъклата
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се
ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на
прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките
автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на
огледала за виждане назад от двете страни на автомобила."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАко чакаш куките да ти разясняват нещата.......
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се
ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на
прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките
автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на
огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Малко е изпаднала темата...
Свалил съм двете задни стъкла,фолиото е сложено.
Питането е следното:
Да изрязвам ли фолиото с половин сантиметър,колкото минава през уплътненито на прозорците или не???
Тоест ако не го изрежа да не почне да се отлепя от търкането в страничните и горното уплътнение?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеМалко е изпаднала темата...
Свалил съм двете задни стъкла,фолиото е сложено.
Питането е следното:
Да изрязвам ли фолиото с половин сантиметър,колкото минава през уплътненито на прозорците или не???
Тоест ако не го изрежа да не почне да се отлепя от търкането в страничните и горното уплътнение?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment