Известие

Collapse
No announcement yet.

Налягане на горивото?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В крайна сметка помпата работи ли когато ключа е само на контакт или заработва само за една секунда както пише в описанието?
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

В кое описание пише пък 1 секунда? На контакт работи няколко секунди и спира. Тя не трябва да работи постояно.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        В кое описание пише пък 1 секунда? На контакт работи няколко секунди и спира. Тя не трябва да работи постояно.
        scan0010_1.JPG
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

Първоначално публикувано от ksf Покажи съобщение
          scan0010_1.JPG
          Ми 3, 4 секунди работи.

Comment

Ми 3, 4 секунди работи.
            Точно така!Помпата работи 3-4 секунди и ако няма сигнал от импулсния датчик спира.Резервоарче или рейка е едно и също.Ако вкарва въздух е по- вероятно да е регулатора за налягане.Самата помпа няма нужда да я разглобяваш.Просто откачи маркуча от нея и го надуй.Сега се сещам и нещо друго.Това може да го прави и от горивния филтър.Понадуй го и него!Виж му връзките!Успех!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              друго.Това може да го прави и от горивния филтър.Понадуй го и него!
              Такова нещо на ТС няма!
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                Такова нещо на ТС няма!
                Искаш да кажеш,че от помпата бензина отива директно в рейката без да се филтрира бензина!?
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Регулатора е в помпата и филтър няма. Има цедка на помпата. Това е.

Comment

Искаш да кажеш,че от помпата бензина отива директно в рейката без да се филтрира бензина!?
                    Логично, щом помпата е потопена в резервоара, за чий х.. ти е филтър след нея

Comment

Баш това искам да кажа.
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        Логично, щом помпата е потопена в резервоара, за чий х.. ти е филтър след нея
                        Най-малкото за да филтрира боклуците,които се отделят от самата помпа при работата и!Филтъра на входа на помпата служи да предпазва самата помпа и не е толкова фин,колкото тоя след нея.Ако наистина е вярно,това,което казвате,то то си е чиста техническа глупост.

Comment

Най-малкото за да филтрира боклуците,които се отделят от самата помпа при работата и!Филтъра на входа на помпата служи да предпазва самата помпа и не е толкова фин,колкото тоя след нея.Ако наистина е вярно,това,което казвате,то то си е чиста техническа глупост.
                          Повярвай цедката е много финна. Пробвал съм да слагам филтър. За 10 000 км беше като нов. И го разкарах естествено.

Comment

Повярвай цедката е много финна. Пробвал съм да слагам филтър. За 10 000 км беше като нов. И го разкарах естествено.
                            Щом си го правил,сигурно е така.Туинспаркове съм карал доста,три на брой 156,но не съм правил по тях нищо,дори и смяна на масло,защото бяха гаранционни,така,че си останах бос по тях.Логичното за мене е да има филтър.Идеята ми е,че при работата на помпата се износва и ако в нормалната и работа частиците са пренебрежимо дребни,на края почти се разлагат и колектора и четките,при някои лакирани намотки и парченца лак,изолация и друг боклук.
                            Все пак ,благодаря за уточнението!
                            Лека седмица!

Comment

Е не е и в това проблема. Преди няколко дни разглобих помпата и регулатора и смених едни гумички и я затворих пак. 2 дена колата работи добре. Но от вчера пак същата работа. Взех нов дебитомер. Колата започна да пали нормално. Но първите 20 секунди ако тръгвам без газ няма мощност и иска да гасне. Трябва да тръгна от 1500 оборота за да няма ядове.

Некъв друг кахър има. На края мисля да сменя гранитурите по всмукателния, изпускателния колектор и на капака на клапаните.

Исках просто да кажа, че ефект от помпата няма. Пробвах дажеда изпразня цялата система от бензина. включих после маркучите и запали веднага при топъл двигател. Явно помпата доста бързо си качва горивото. Бях сложил и допълнителен възвратен клапан. Даже и все още е на колата, но ще го махам.

Просто исках да кажа, че проблема ми не се оправи по този начин за да не го търсят и други там. Дори и с въздух в системата колата пак трябва да запали. Прекарва го много бързо.

Comment

Е не е и в това проблема. Преди няколко дни разглобих помпата и регулатора и смених едни гумички и я затворих пак. 2 дена колата работи добре. Но от вчера пак същата работа. Взех нов дебитомер. Колата започна да пали нормално. Но първите 20 секунди ако тръгвам без газ няма мощност и иска да гасне. Трябва да тръгна от 1500 оборота за да няма ядове.

Некъв друг кахър има. На края мисля да сменя гранитурите по всмукателния, изпускателния колектор и на капака на клапаните.

Исках просто да кажа, че ефект от помпата няма. Пробвах дажеда изпразня цялата система от бензина. включих после маркучите и запали веднага при топъл двигател. Явно помпата доста бързо си качва горивото. Бях сложил и допълнителен възвратен клапан. Даже и все още е на колата, но ще го махам.

Просто исках да кажа, че проблема ми не се оправи по този начин за да не го търсят и други там. Дори и с въздух в системата колата пак трябва да запали. Прекарва го много бързо.
                                Ти пробвали дали това нещо ще го има и с друг температурен датчик (този който дава инфо за температурата на мотора на компа). Казваш че си сменил дебитомер намери и пробвай с друг така правят колите като са със зацапан дебитомер.
                                156 1,8 ТS 99
                                Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                                X