Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръководство - диагностика с VAG COM и Unidiag под Windows

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за вида на интерфейса

Здравейте, алфисти! Притежател съм на алфа 156 от 98 година, 1.8 TS. Наскоро реших да я свържа с компютър, който няма да бъде за постоянно в нея. Имам въпрос отново интерфейса и видът му.... намерих 2 и се чудя каква е разликата, предвид цените-18 и 30 лв. ето и линкове....... първи- http://tinyurl.com/ks3xwzh ... втори - http://tinyurl.com/mma7un4 Благодаря на автора на темата и предварително на отзовалите се на запитването ми!

Comment

• Колега за синия мога да ти гарантирам че работи понеже и аз съм с такъв, за черния гледам че е уж по-нова версия но предполагам че и той ще работи.
      Аз лично си поръчах от ибей за 5 долара , ако ти се чака за доставка това е по-добрият варянт.
      Поздрави!
      Alfa 145 1.4/TS/1997'

Comment

• малко помощ колата ми е 166 2002г 2,4жтд с ФЕС излиза дата на програмиране 12.06.2006.тогава е препограмирана явно ,но как да разбера дали е оригиналния софт.
        номер софт 103736375
        версия софт 9241. Ако някой може да помогне да пише.
        Last edited by becksalfa; d.m.y г., 20:42.
        alfa 33 1,7 IE 89гд.[SIGPIC]
        alfa 33 1.7 IE 92гд.
        alfa 166 2.4jtd 02гд. 150к.с.
        lancia delta 1.9td 99гд.

Comment

• Здравейте колеги.преди няколко дена си купих някакво китайско делфи.от къде мога да си изтегля FiatECUScan който да е съвместим с него?

Comment

• Здравейте на всички имам кабел за VCDS който пише VAG157 изтеглих и екомултискана но пак не мога да настроя да се свърже с колата, компютъра е с windows 7 някакви съвети как да съчетая всичко да работи

Comment

• Първоначално публикувано от lyubomir_ko Покажи съобщение
              Здравейте на всички имам кабел за VCDS който пише VAG157 изтеглих и екомултискана но пак не мога да настроя да се свърже с колата, компютъра е с windows 7 някакви съвети как да съчетая всичко да работи
              До колкото знам този кабел работи само с версия 15.7 на VCDS и толкова

Comment

• Превъртане километраж

някой знае ли какво ще се случи, ако превъртя километража до 999 999 с МЕС?

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                  някой знае ли какво ще се случи, ако превъртя километража до 999 999 с МЕС?
                  Ще стане след 1 км 000 000
                  Разбира се,че се бъзикам,пробвай и ще кажеш после и на нас
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                    Ще стане след 1 км 000 000
                    Разбира се,че се бъзикам,пробвай и ще кажеш после и на нас
                    А пробвай ти де

Comment

• Явно това е начина за бутане на километрите.....правиш ги 999999,караш два км и после буташ нагоре,колко ти е кеф,понеже с МЕС може само да ги увеличиш.

Стрелям в тъмното,не знам дали е така
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                        Явно това е начина за бутане на километрите.....правиш ги 999999,караш два км и после буташ нагоре,колко ти е кеф,понеже с МЕС може само да ги увеличиш.

Стрелям в тъмното,не знам дали е така
                        Свате,нестреляй напосоки. И за много години!
                        Чувал съм, че не става точно това, но ми се иска нещо сигурно. Ако имах още един километраж щях да пробвам

Comment

Чувал съм, че не става точно това, но ми се иска нещо сигурно. Ако имах още един километраж щях да пробвам
                          А това на кой точно мотор искаш да го правиш?
                          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Свате,нестреляй напосоки. И за много години!
                            http://letmegooglethat.com/?q=multiecuscan+999999

С две думи: няма смисъл.

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                              А това на кой точно мотор искаш да го правиш?
                              Примерно JTD 16V

Comment

Примерно JTD 16V
                                Ми аз на повечето 16-клапанов JTD-та дето разни джамбази са им пипали км съм виждал после с ФЕС-а там да пише 0 постоянно. Ама с кво са ги пипали и как не знам. Ама според мене тоя номер няма да мине с 999 999
                                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                                X