If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Акумулатора си замина днес сутринта и се наложи да ме бутат Въпроса ми е какви впечатления имате от акумулаторите и какъв акумулатор да купя за Алфата?Старият беше Бош Силвър.
Аз съм с Варта 44 амперчаса,и за сега нямам проблеми вече година и малко отгоре.Някой път и Монбата издържа доста дълго.
Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката
Няма еднозначен отговор на този въпрос. И аз стария си 'Бош Силвър' с нов такъв, защото не съм имал никакви проблеми и съм доволен. Старият беше 6-годишен и можеше да изкара още мъничко, но исках да избегна 'изненадите' при падането на студовете.
Акумулатор 'Искра' на друга кола даде мъртва клетка след едва 2 години, но това не значи, че задължително трябва да се слага Бош или че 'Искра' са боклук. Всичко е относително.
извинявам се че използвам темата на колегата, но тъй като и моят акумулатор си е тръгнал... и се надявам утре сутринта да запали колко Ah са на нашите 145-ци ? щото мислеш коледен подарък ксенон ама маи няма да е ксенон а акумулатор
...Въпроса ми е какви впечатления имате от акумулаторите ...
На двете коли съм с Монбат Мейтенънс Фрий, единият от 2 години не е мръднал, а другият от по-малко и също не е мръднал. При това положение не смятам да давам пари за за западни емблеми. Понякога и в България се правят добри неща.
На двете коли съм с Монбат Мейтенънс Фрий, единият от 2 години не е мръднал, а другият от по-малко и също не е мръднал. При това положение не смятам да давам пари за за западни емблеми. Понякога и в България се правят добри неща.
Абсолютно, ние си взехме Стило преди една година, нов внос дойде с Монбат акомулатор. Верно може джигите нарочно да са го сменили и да изкарат лев от друг, знае ли човек, но уж видяхме как разтовариха тира, чак пък в движение да ги сменят, не че не бих повярвал
Абсолютно, ние си взехме Стило преди една година, нов внос дойде с Монбат акомулатор. Верно може джигите нарочно да са го сменили и да изкарат лев от друг, знае ли човек, но уж видяхме как разтовариха тира, чак пък в движение да ги сменят, не че не бих повярвал
Те си имат оборотни. Там са го сложили, за да могат да го качат на автовоза. Старият или е сдал багажа или много са го харесали.
П.П. Монбат произвеждат за износ, но са с друга марка и ги продават главно в Германия.
днес сутринта ебати номера ми скрой мойта фръцла, но аз бях подготвен, свалих си резервния акумулатор и дадох ток, веднага запали....ясно вече съм за нов акумулатор
Колеги,пак ви напомням,преди да пишете,да попрочетете правилата и то не само в частта:какво може и какво не може да се пише,а и къде и как! Има поне три теми за акумулаторите и ако Създателя на темата си беше дал труд да потърси,щеше да ги види веднага. Независимо,че колата му 145/6,акумулатора си е за Общ технически!
Сутринта МоnBat-а, който ме изкара едва две години и малко тотално сдаде багажа и се наложи да му търся замесник. Понеже живея в кв. "Хладилника" и около бул. "Черни Връх" поне магазини за авточасти има доста, успях да направя едно сравнение и накрая закупих този: http://www.kirov.net/?cid=708&pid=2499
В момента акумулаторите Bosch са в продажба с празнична отстъпка. Цената с отсъпката е 155лв. като основната му цена беше около 197лв. Доколкото разбрах това е основна промоция на Bosch и мисля, че трябва да се подържа и от другите дилъри на марката.
Comment