If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
146 JTD - Конверсия на спирачни апарати и дискове от 257 на 284мм
Чакай, че аз съм за бой. Нещо съм се объркал с друга марка дискове явно. Сега си погледнах моите и те с в същата посока. Точно както на снимките точно така трябва да са. Имал съм други дискове за монтаж които са били на обратно и съм те излъгал бате Ма нищо де... сега вече знаеш
Ало къде е шпорта къде пак излъга Освен това ако ползвате търсачката имаше някъде тема в която описахме точно случейте и кога и как се монтират
Да бе батка. Знам как се монтират, но се обърках с една друга марка дискове които слагах на скоро. Те бяха на обратно. Прорезите на пред а гребена на обратно. Знам че дисковете се монтират така, че въздуха от инерционния момент да излиза от вътре на вън, а не да загребва като турбина. Просто съм се заблудил от последното монтиране на такива дискове и съм подвел Светлио.
Обаче е хубаво да се знае, че все пак има дискове които посоката от вън е обратна на тази на гребена вътре. Бях слагал на една 156 някаква друга марка двойно вентнати дискове които бяха обърнати и незнайно защо ми е останало, че стейнхофа са тези дискове и толкова убедено си те излъгах, че направо чак аз си повярвах докато не видях моите вчера как съм ги монтирал. Ма ти ше ми простиш нали любовта ни е взаимна.
Обаче е хубаво да се знае, че все пак има дискове които посоката от вън е обратна на тази на гребена вътре. Бях слагал на една 156 някаква друга марка двойно вентнати дискове които бяха обърнати и незнайно защо ми е останало, че стейнхофа са тези дискове и толкова убедено си те излъгах, че направо чак аз си повярвах докато не видях моите вчера как съм ги монтирал. Ма ти ше ми простиш нали любовта ни е взаимна.
Са ще ти кажа първо правило на селския тунингист като монтира дискове Взимаш бъркалка от кафе и я завираш в диска така установяваш на къде се криви, ако се криви и готово
Comment