Колеги,трябва да сменя цялото предно окачване на 156 2.4 .Ще ме посъветвате ли каква марка носачи да взема,изключвам оригиналните. Опциите са ми BIRTH,FRAP,OCAP,FAST.Някой ако има впечатления моля да ги сподели тъй като се очаква да извадя сериозна цифра.Благодаря ви .Поздрави
Известие
Collapse
No announcement yet.
какви носачи
Collapse
X
-
Технорот е моята препоръка,или оригинални,всичко друго изкарва по максимум годинаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
И аз сложих Тенорот за долни. И честно казано изглеждаха качестени като изработка. Понеже ги сменях при един познат в сервиза и там всички бяха единодушни, че изглеждат да са качествени. А цената им същевременно е много приемлива! И аз съм за тях! Другото е TRW!
И бягай далеч от всичко с марка BIRTH!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
И четерите опоменати марки от теб не стават! Birth i Ocap съм изпробвал и 10 к км не издържат . Trw, febi bilstein са на една цена горе-доло, за турските съм чувал добри отзиви, но никога не съм слагал. Помисли добре, Защото спестяваш 20-30 лева на носач и да не стане да сменяш след 10к км пак!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
аз карам със втора ръка носачи от италянеца
оказа че издържат повече от всичко закупено на бърлагскиа пазар
поне са оригинални и ако уцелиш на запазени може и да изкараш 60000 км
със предишните изкарах 50000 сега ги смених преди 10000Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеаз карам със втора ръка носачи от италянеца
оказа че издържат повече от всичко закупено на бърлагскиа пазар"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Колеги,хита сега е АС - метал.Турско производство ,но много качествено.пробвал съм го и знам за какво говоря.Колегите от Свиленград и Димитровград ще ме подкрепят.Иначе италианските реплики ми държат около 4-5 00 кмНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКолеги,хита сега е АС - метал.Турско производство ,но много качествено.пробвал съм го и знам за какво говоря.Колегите от Свиленград и Димитровград ще ме подкрепят.Иначе италианските реплики ми държат около 4-5 00 кмFiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
В началото когато си взех Алфата се излъгах с Birth и си сърбах попарата точно 2000км. Преди дни си сложих Starline (жълто-черна опаковка), при добри или лоши резултати ще ви пиша.
Comment
-
Добре де.
На Фаст колегите от АХМ дават 2 години гаранция.
Ако в рамките на 2 години им стане нещо, занасяте им ги и те ви ги сменят.
Някой да има по-добро предложение?
Нека някой от най-добрите майстори във форума, които работят с части предлагани от тях да дадат 2 години гаранция от датата на излизане от сервиза им!
Обикновено като си занесеш свои части и искаш да им използваш само услугата "труд", всички се пробват да ти обяснят как си взел най-голямото менте, или пък ако не е менте, как е могло на по-добра цена да го намерят.Last edited by BO; d.m.y г., 10:01.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеДобре де.
Нека някой от най-добрите майстори във форума, които работят с части предлагани от тях да дадат 2 години гаранция от датата на излизане от сервиза им!
Обикновено като си занесеш свои части и искаш да им използваш само услугата "труд", всички се пробват да ти обяснят как си взел най-голямото менте, или пък ако не е менте, как е могло на по-добра цена да го намерят.
И кво ми пречи да ти дам 2 години гаранция като ми я дават и на мен?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеДобре де.
Обикновено като си занесеш свои части и искаш да им използваш само услугата "труд", всички се пробват да ти обяснят как си взел най-голямото менте, или пък ако не е менте, как е могло на по-добра цена да го намерят.нещо не се връзвам.Някой пробвал ли ги е.Да не се окаже,гаранция ама друг път
Last edited by Guzzi; d.m.y г., 22:03.sigpic
Alfa Romeo 159 SW TI-ex
Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеНедей да слагаш под общ знаменател "всички" ако обичаш!
И кво ми пречи да ти дам 2 години гаранция като ми я дават и на мен?
Поправям израза от "всички" на "почти всички".
А за носачите Фаст може да пробваш. Като ти дават 2 години гаранция, може пък и ти да даваш съответно тази същата гаранция. Това поне е една огромна реклама!
Общо взето ти сам си решаваш какво да правиш, никой не трябва да ти се бърка.
Просто споделих мнение.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
Comment