Известие

Collapse
No announcement yet.

какви носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• какви носачи

Колеги,трябва да сменя цялото предно окачване на 156 2.4 .Ще ме посъветвате ли каква марка носачи да взема,изключвам оригиналните. Опциите са ми BIRTH,FRAP,OCAP,FAST.Някой ако има впечатления моля да ги сподели тъй като се очаква да извадя сериозна цифра.Благодаря ви .Поздрави

Технорот е моята препоръка,или оригинални,всичко друго изкарва по максимум година
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз сложих Тенорот за долни. И честно казано изглеждаха качестени като изработка. Понеже ги сменях при един познат в сервиза и там всички бяха единодушни, че изглеждат да са качествени. А цената им същевременно е много приемлива! И аз съм за тях! Другото е TRW!

И бягай далеч от всичко с марка BIRTH!
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

И четерите опоменати марки от теб не стават! Birth i Ocap съм изпробвал и 10 к км не издържат . Trw, febi bilstein са на една цена горе-доло, за турските съм чувал добри отзиви, но никога не съм слагал. Помисли добре, Защото спестяваш 20-30 лева на носач и да не стане да сменяш след 10к км пак!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

аз карам със втора ръка носачи от италянеца
          оказа че издържат повече от всичко закупено на бърлагскиа пазар
          поне са оригинални и ако уцелиш на запазени може и да изкараш 60000 км
          със предишните изкарах 50000 сега ги смених преди 10000
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
            аз карам със втора ръка носачи от италянеца
            оказа че издържат повече от всичко закупено на бърлагскиа пазар
            Мисля че не си далече от истината, засега суркам произволни от една "англичанка" и никакви ядове, забелязал съм че шарнирите на повечето са в перфектно състояние......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колеги,хита сега е АС - метал.Турско производство ,но много качествено.пробвал съм го и знам за какво говоря.Колегите от Свиленград и Димитровград ще ме подкрепят.Иначе италианските реплики ми държат около 4-5 00 км
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Колеги,хита сега е АС - метал.Турско производство ,но много качествено.пробвал съм го и знам за какво говоря.Колегите от Свиленград и Димитровград ще ме подкрепят.Иначе италианските реплики ми държат около 4-5 00 км
                Абсолютно съгласен!Аз сега взех такива 18лв са по-скъпи от BIRTH (а те за момента са ми наи-евтини) но дори на външен вид изглеждат по-добре от всички останали!
                Fiat Punto 1.2 75 ELX
                EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

И аз трябва да сменям моите вече,VFTI ми каза че е доволен от Технорот,та мисля да се оборудвам с едни такива и после да рециклирам моите си.
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

TRW или Malo
                    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                    Opel Astra J
                    ex:
                    Alfa Romeo 164 2.5TD
                    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

В началото когато си взех Алфата се излъгах с Birth и си сърбах попарата точно 2000км. Преди дни си сложих Starline (жълто-черна опаковка), при добри или лоши резултати ще ви пиша.
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Добре де.
                        На Фаст колегите от АХМ дават 2 години гаранция.
                        Ако в рамките на 2 години им стане нещо, занасяте им ги и те ви ги сменят.
                        Някой да има по-добро предложение?
                        Нека някой от най-добрите майстори във форума, които работят с части предлагани от тях да дадат 2 години гаранция от датата на излизане от сервиза им!
                        Обикновено като си занесеш свои части и искаш да им използваш само услугата "труд", всички се пробват да ти обяснят как си взел най-голямото менте, или пък ако не е менте, как е могло на по-добра цена да го намерят.
                        Last edited by BO; d.m.y г., 10:01.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                          Добре де.
                          Нека някой от най-добрите майстори във форума, които работят с части предлагани от тях да дадат 2 години гаранция от датата на излизане от сервиза им!
                          Обикновено като си занесеш свои части и искаш да им използваш само услугата "труд", всички се пробват да ти обяснят как си взел най-голямото менте, или пък ако не е менте, как е могло на по-добра цена да го намерят.
                          Недей да слагаш под общ знаменател "всички" ако обичаш!
                          И кво ми пречи да ти дам 2 години гаранция като ми я дават и на мен?
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                            Добре де.
                            2 години гаранция, нещо не се връзвам.Някой пробвал ли ги е.Да не се окаже,гаранция ама друг път
                            Last edited by Guzzi; d.m.y г., 22:03.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 159 SW TI-ex
                            Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
                            http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                              Недей да слагаш под общ знаменател "всички" ако обичаш!
                              И кво ми пречи да ти дам 2 години гаранция като ми я дават и на мен?
                              ОК. Съжалявам, че нещо се засегна.
                              Поправям израза от "всички" на "почти всички".

А за носачите Фаст може да пробваш. Като ти дават 2 години гаранция, може пък и ти да даваш съответно тази същата гаранция. Това поне е една огромна реклама!
                              Общо взето ти сам си решаваш какво да правиш, никой не трябва да ти се бърка.
                              Просто споделих мнение.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                              X