If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Карам с Yacco от две години за които съм навъртял около 50 000 км. Нямам никакви оплаквания. Сменям масло на 10-11 000 км. Обикновено ми се налага да долея около 300-400 мл. за тези 10 000 км. Колата ми е 2.0ТС 2000г.
на Бравото след гаранцията ще слагам Yacco
това едно от малкото масла на пазара (броят се на пръстите на едната ръка), което напълно отговаря на изикванията на ФИАТ за моя мотор
това едно от малкото масла на пазара (броят се на пръстите на едната ръка), което напълно отговаря на изикванията на ФИАТ за моя мотор
Които са?
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
На изискванията на твоя мотор има поне 30 масла на българския пазар, които отговарят Незнам защо така си заблуден
Иначе продължавай да пишеш в темата за Браво във фиат форума...Много малко са колегите които са редовни вътре, а има толкова интересни неща
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
чак толкова заблуден не съм
маслото освен 5W-40, трябва да отговаря на АСЕА С3...т.е. новата LOW SAPS технология
Тоест това не означава, че няма такива масла, а просто все още не са извадили парите за сертификатите трудно ги събират нещо Иначе всички от големите си отговарят...Друг е въпроса какво реално се слага в колата в България в официалните сервизи и дилъри...
Иначе Якоооо си е яко масло
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
да
обаче поне за бензиновите отговаря на АСЕА С3 - това е което искат от ФИАТ
...днес с представители на Yacco договорихме отстъпка за ФИАТ форума
същото може да стане и за Алфа форума
който желае нека се свърже с мен, за да му дам телефона на човека за разговори
Благодаря на Спечелист,че ми натресе тая чисто спамерска тема!Въпроса е обсъждан на дълго и на широко и си има тема за маслата!
Понеже темата тръгна ,като чисто рекламна,за глупостите не говоря,ще и ударя ключа.
Ще цитирам един професор от Миланския Университет,мир на праха му:бензин слагайте,от където ви се иска,но масло само това,което го дава производителя на мотора.Преди да се одобри едно масло се правят десетки хиляди тестове.Качествата му се определят и от оборотите и от натоварването и от материала на коляновия вал и на цилиндрите и на буталата и на още една поредица от дреболии!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment